Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Tényleg közönséges az a nő,...

Tényleg közönséges az a nő, aki utcán cigarettázik?

Figyelt kérdés
Mamám mondogatja mindig. Ja, amúgy dohányzik, de csak otthon. Most tekintsünk el attól, hogy "undorító ha valaki cigizik", mert nem ez a kérdés. Arra vagyok kíváncsi, hogy egy NŐNEK tényleg nem szabad utcán, vagy egyéb nyilvános helyen dohányzoni, mert az közönséges? Vagy ezt csak régen gondolták így, és ma már nem ez a többségi vélemény?
2010. máj. 15. 23:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sztem ezt inkább régebben gondolták így, de az én véleményem is az, hogy nem szimpatikus látvány.
2010. máj. 15. 23:54
 2/15 anonim ***** válasza:
Bocs ha mégis én tudnám rosszul de a közönséges azt jelenti hogy átlagos/általános/nem feltűnő. Ilyen értelemben igazat adok a mamádnak:) Fogalmam sincs mitől lenne 'közönségesebb' egyik nem a másiktól a cigizéssel...
2010. máj. 15. 23:59
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
szerintem undorító és tényleg közönséges, ha egy nő az utcán cicizik...de ugyanilyen ha otthon teszi...és a pasik szintén nem kivételek
2010. máj. 16. 00:05
 4/15 anonim ***** válasza:
Második, te kevered a közönséges szót a közömbössel.
2010. máj. 16. 00:08
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy tartja azt a cigarettát.

Nagyon nem szeretem, ha egy nő dohányzik, nekem onnantól nem nő a nő. Biztos nulla tolerancia a részemről, meg bunkóság, de ez akkor is így volt, amikor még vígan dohányoztam. Azóta leszoktam hála istennek.

2010. máj. 16. 00:10
 6/15 anonim ***** válasza:
00:10 mert a férfiaknak szabad? szerintem nekik sokkal gusztustalanabb
2010. máj. 16. 00:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Én csak abból indulok ki, hogy nekem minden dohányzó ember (hogy is fogalmazzak, hogy ne bántsak meg senkit) közönséges (?) nem jó szó ez... Szóval a lényeg, hogy én nem bírnék megcsókolni se egy dohányos férfit, se egy dohányos nőt.. Nekem kicsit emiatt ők olyanok, mint a ragályos betegségben szenvedők... taszítanak. (De nem közönséges... engem egyszerűen ők hidegen hagynak, soha nem néznék meg egy dohányzó pasit - én nő vagyok).
2010. máj. 16. 00:25
 8/15 anonim ***** válasza:

00:22!

Ne haragudj, nem akartalak megbántani az önérzetedben, sem más nőt, de én, mint férfi, csak a saját nézőpontomról tudok nyilatkozni. Egy nem dohányzó nőnek nyilván hasonló nézetei vannak egy dohányos férfiról, legalábbis ha rendben van a szaglása.

Így ezen az analógián nyilván a férfinak sem szabad(na).

De mint tudjuk demokrácia van, így mindenkinek mindent szabad - sajnos.

Mondjuk egyébként érdekes, hogy én mikor dohányoztam, akkor is nagy dohányzás ellenes voltam. Kicsit paradox, nem?

A sors fintora, hogy most egy dohány nagykernek dolgozom :D

2010. máj. 16. 00:31
 9/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok én dohányzom, de akik dohányzó-ellenesek megtudom érteni őket, mert igazuk van!

Én otthon a szobába sose cigizek, csak az erkélyen, az utcán is csak akkor és ugy hogy nem állok bele a másik szájába a cigifüstömmel!

Ha egy étterembe eszek és a mögöttem lévő emberke cigizik és nincs tekintettel a másik emberre, nagyon idegesitő tud lenni, arról nem beszélve hogy az étvágyam is elmegy a tömény füsttől!

Már egyre több "fejlődő" külföldi országban a szórakozóhelyeken bevan tiltva a dohányzás! Az oké lenne ha csak én gyujtanék rá... de mikor egy bulin ottvan 2000 ember és ebből 1500 rágyujt egy zárt helységben ne tudjátok mekkora FULLADÁS van!

2010. máj. 16. 08:56
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ha egy nő alapból cigizik az már közönséges, és tök mindegy hogy hol. elhányom magam amikor egy nőt látok dohányozni
2010. máj. 16. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!