Tényleg közönséges az a nő, aki utcán cigarettázik?
Ez attól is függ, hogy tartja azt a cigarettát.
Nagyon nem szeretem, ha egy nő dohányzik, nekem onnantól nem nő a nő. Biztos nulla tolerancia a részemről, meg bunkóság, de ez akkor is így volt, amikor még vígan dohányoztam. Azóta leszoktam hála istennek.
00:22!
Ne haragudj, nem akartalak megbántani az önérzetedben, sem más nőt, de én, mint férfi, csak a saját nézőpontomról tudok nyilatkozni. Egy nem dohányzó nőnek nyilván hasonló nézetei vannak egy dohányos férfiról, legalábbis ha rendben van a szaglása.
Így ezen az analógián nyilván a férfinak sem szabad(na).
De mint tudjuk demokrácia van, így mindenkinek mindent szabad - sajnos.
Mondjuk egyébként érdekes, hogy én mikor dohányoztam, akkor is nagy dohányzás ellenes voltam. Kicsit paradox, nem?
A sors fintora, hogy most egy dohány nagykernek dolgozom :D
Sziasztok én dohányzom, de akik dohányzó-ellenesek megtudom érteni őket, mert igazuk van!
Én otthon a szobába sose cigizek, csak az erkélyen, az utcán is csak akkor és ugy hogy nem állok bele a másik szájába a cigifüstömmel!
Ha egy étterembe eszek és a mögöttem lévő emberke cigizik és nincs tekintettel a másik emberre, nagyon idegesitő tud lenni, arról nem beszélve hogy az étvágyam is elmegy a tömény füsttől!
Már egyre több "fejlődő" külföldi országban a szórakozóhelyeken bevan tiltva a dohányzás! Az oké lenne ha csak én gyujtanék rá... de mikor egy bulin ottvan 2000 ember és ebből 1500 rágyujt egy zárt helységben ne tudjátok mekkora FULLADÁS van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!