Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Üzlet megkötése óta nem fog...

Üzlet megkötése óta nem fog velem kezet a másik fél! Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Üzletet kötött velem egy férfi, egészen összehaverkodtunk, azért is választottam öt partnernek. Azóta csak kétszer találkoztunk, előtte gyakrabban. Viszont míg régen mindig kezet fogott, azóta a két alkalommal nyújtottam a kezemet, de nem viszonozta. Viszont ugyanúgy beszéltünk! Látványosan kerülte a kézfogást! Ezzel jelzi hogy megköttetett az üzlet és már nem vagyunk jóban? Vagy úgy érzi kihasznált engem és már nem kell jópofiznia? Pedig mindketten jól jártunk.
2017. máj. 2. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem tudja hogy te is jol jártál és lehet nem tetszik. De mindenképp egy bunkó paraszt biztos nem foglalkoznék vele vagy ha muszály ne nyújtsd a kezed neki.

Vagy adj neki puszit had érezze a törődést😅

2017. máj. 2. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Kérdezz rá, még az is lehet, hogy valami egészségügyi gond, vagy valami baromság, amin mindketten röhögni fogtok ha kiderül.
2017. máj. 2. 18:10
 3/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egyszeruen csak az uzletre koncentral?
2017. máj. 3. 08:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Na kiderult, rakerdeztem valakinel. Azt mondja biztos nagyon bir engem ha szoba all velem, mert mellette elmegy amiota uzletet kotottek. Csak a penz, a jutaleka erdekli, azert jopofiz! Amugy utal mindenkit allitolag.
2017. máj. 3. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!