Bunkóság-e ha két lakótárs közül az egyik nem köszön a másiknak, akkor sem, ha a másik köszönt neki?
Nem akarok közös mérgelődést, még a kérdés megírása pillanatában is higgadt voltam - ami nálam eleve ritka, ha valami miatt ezen az oldalon kötök ki.
Igen, amúgy az én barbár-bunkó őstulok lakótársamról van szó. Eddig azt hittem, hogy csak halkan mondja, de egyáltalán, semmi.
>> az egyik nem köszön a másiknak...
Gyanítom, hogy a történetnek csak az egyik felét hallottuk. Az első fele hiányzik, amelyik arra vetítene fényt: mi vezetett oda, hogy a lakótárs nem köszön ? Mit követtél el, ami miatt a lakótárs elhatározta, te olyan ember vagy, hogy téged nem érdemes emberszámba venni...
Másnak sem köszön (másik lakótárs, postás vagy főbérlő), vagy csak neked nem köszön ? Mert ha másnak köszön, akkor egyértelműen te vagy a "ludas".
Ha nem tudod az okát, akkor annál rosszabb, mással is ugyanígy fogsz viselkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!