Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy reagáljak erre hogy ne...

Hogy reagáljak erre hogy ne tudják "visszaütni a labdát"?

Figyelt kérdés

Már kezd elegem lenni abból hogy pesten az utcán beszólogatnak nekem:S még egy pár dolgot lenyelek és egyik fülemen be a másikon ki... de pl ma ép kézen fogva a barátnőmmel mentünk hozzá és a házuk előtt volt egy "banda",és először megkérdezték hogy ez a nadrág női?

csőnadrág volt rajtam ma...sima fekete szóval nem ilyen lila meg zöld :D azokat nemszeretem de nincs velük bajom... én sose fujjogok ilyenekre sose kritizálom az embereket na de vissza az eredeti történethez.én visszaválaszoltam hogy ez férfi nadrág... aztán mondott valamit azt nemértettem, a következő mondata az volt hogy dejó neked hogy bisex vagy meg valami olyat hogy hogy nézel ki te b*zi...barátnőm nyugtatgatott mert már nagyon ideges lettem mert ilyet senki ne mondjon rám úúúgy hogy nem ismer...sose verekedtem és nem is azt akartam csak már nagyona határán voltam hogy visszaszóljak persze nem trágár módon hanem valami ilyesmit hogy én nem fogok lesüllyedni a ti szintetekre és ordibálni veletek...

Na szóval egyik kérdés az az lenne hogy ez mi váltja ki ezt a viselkedést náluk? talán irigyek hogy milyen jó cuccaim vannak?(mellesleg kínai szinte mind), vagy talán ő nem meri felvállalni hogy bisex és ezért ócsárol másokat akik nem is azok csak úgy néznek ki?

Ja és hogy milyen "ütős" szöveget tudnátok nekem mondani ami nem trágár de hogy álljon el tőle a szava és fusson el sírva, vagy ha nem akkor legalább ne merjen visszaszólni:)

Köszi ha végigolvastad és válaszoltál is :)

20/f

Nemet és kort írjatok :) csak érdekel hogy ki milyen korban hogy látja ezeket a dolgokat.

2010. máj. 14. 00:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

B@zmeg tudtam, hogy valami ilyesmi lény lehetsz. Nem csodálom, hogy beszólogatnak. Tényleg igaz lehet, hogy 01.30 kisfia helyben hagy. Elárulok valamit. Ez nem fog változni. Kérhetsz itt tanácsot, hogy mit szólj vissza, de ha kiállsz oda egy itt hallott betanult szöveggel, jobb esetbe kiröhögik a belüket, rosszabba kitapossák a tied.

Izmos meg az lesz, aki akar és megdolgozik érte. Hány kg vagy? 60-65? Ha normálisan néznél ki, az se számítana. Ha meg úgy szólsz vissza ezzel a kinézettel, ahogy fentebb ajánlották ("mi van cukifiú, bejövök?"), készülj fel egy istenes verésre.

2010. máj. 14. 14:19
 12/15 anonim ***** válasza:

k*urvanagy

k*csög

sz*r

hirtelen mégis lesüllyedtél a trágárkodás szintjére? De csak itt, írásban... A fiúk előtt hogy-hogy nem volt ilyen nagy a szád? Te lány vagy, csak szórakozol itt! xD

2010. máj. 14. 14:37
 13/15 A kérdező kommentje:

Ezt úgy értem hogy ha ő is ott van akkor kevesebb az esély arra hogy megtámadnak...

Amúgy meg nem vagyok se lányos se b*zis... dolgoztam már és ott elfogadtak úgy mint a többi normális férfit...

Izmom is van de én inkább csak néző szeretnék lenni ha bunyórol van szó... mint a disco-ban is nem erősségem a tánc és ezért inkább a DJ pult mögé állok.

Attól hogy ilyen a hajam meg csőnacit hordok ezenkívül semmi emo-s ruhát nemviselek,szeretem a disco-t és nem emo vagyok de őket se itélem el... addig amig nem szólnak hozzám vagy akarnak tőlem valamit mint ahogy a melegeket is elviselem... addig amig nem velem csinálja...

Én csak arra próbálok rájönni hogy miért élvezik azt hogy megitélnek másokat valós okok nélkül:S

2010. máj. 14. 22:49
 14/15 anonim ***** válasza:
váltcsd le a csőnacit azt majd nem mondanak ilyet
2010. máj. 15. 18:03
 15/15 anonim ***** válasza:
És csináltass emberi frizurát. Ezzel rögtön elkerülöd, hogy a kinézeted miatt kössenek beléd. Ettől sajna a viselkedésed, a reakcióid olyanok maradnak, mint egy emosnak, de ha ritkábban kötnek beléd...
2010. máj. 15. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!