Titeket nem idegesít a magázós formula?
Boltban, néhány pénztárosnak nem tudod, hogy köszönj, mert nem tudod besaccolni az életkorát.
Néha jönnek ilyenek: Hogy tetszik a néninek a lábának a gyógyulási folyamatának lennie?
Külföldön sokkal jobb, mert nem kell szerencsétlenkedni.
Ti hogy vagytok ezzel?
Én örülök a magázásnak.Engem személy szerint zavarna,ha egy idegen 12 éves letegezne..
Nem hiszem,hogy jó dolog egy idősebb nőnek azt mondani,hogy " Csácsumi juli,itthon van az unokád? "
Vannak helyzetek amikor kell a magázás.
vannak olyan helyzetek amikor én sem tudom,hogy magázódjak vagy tegeződjek. Ilyenkor amikor bemutatkozom meg is kérdezem,hogy tegeződhetünk-e.Ha nemet mond akkor magázódom..Ennyi..
A legtöbb hivatalban például mindenkit magázom,még a nálam fiatalabb nőket és férfiakat is.Evvel megadom a tiszteletet,és ugyanúgy elvárom,hogy ő is magázódjon...
valaki írta, hogy milyen gáz, hogy ugyanúgy kell megszólítani a rendőrt, királynőt, mint egy barátot.
ez nem igaz.
a királynőnek azt mondjuk, hogy Your Majesty, a tanárnőnek, hogy Madam, a rendőrnek, hogy Mr Officer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!