Vajon a tetoválásért kicsaphatnak?
Egy nívós középiskolába járok, 18 évesen, tanult, jól tájékozódott embernek tartom magam (félretéve minden önajnározást), azonban a testnevelés tanárom észrevette az órán, hogy egy horogkereszt van a hátamra tetoválva.
Azzal fenyegetőzött, hogy szól az igazgatónak illetve feljelent.
Megteheti ezt? Kirúghatnak ezért az iskolából?
És még mielőtt valaki megkérdezi, igen, vallom a náci elveket, hívhattok neonácinak, árjának, fasisztának, de tisztában vagyok a dolgokkal és nem sajnálom, hogy ezt az utat választottam.
05-10 22:07
lepontoztok mert mások a nézeteim? :)
Gratulálok:D
Kérlek.:)
Én a kérdésre válaszoltam ahogy tudtam. Általában a rossz válaszokat pontozzák le. A válaszom úgy gondolom kielégítő volt. Az teljesen más dolog ,hogy ti mit gondoltok a nézeteimről.:)
"Nem azért, mert más a nézeted, hanem mert egy nem túl békés, destruktív eszmét képviselsz."
Bezzeg Hiroshima és Nagaszaki, na meg Katyn és Drezda az teljesen békés piknik volt, ugye? Ahogy az is teljesen világos hogy a szervkereskedelemről, szervezett bűnözésről is mind a "náááááczik" és a "fasisztááák" tehetnek.
Ui.: Mussolini kiutasította Olaszországból a szektákat és kifüstölte a maffiózó csürhét. De ez halálos bűn, elismerem.
Pfff
Mivel ezzel komoly bajba kerülhetsz én azt ajánlom, hogy (mivel lézeres műtéten kívül nagyon máshogy nem lehet leszedetni a tetoválást) menj el egy tetoválószalonba és kérd meg, hogy alakítsanak ki ás mintát belőle. Nem tudom egy horogkeresztből mit lehet kihozni, de a tetoválók értenek hozzá. Nem ítéllek el az elveidet, hisz mindenkinek szíve joga, csak mivel bajod lehet belőle, ezért ajánlom.
Sheela
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!