Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Vajon a tetoválásért kicsaphat...

Vajon a tetoválásért kicsaphatnak?

Figyelt kérdés

Egy nívós középiskolába járok, 18 évesen, tanult, jól tájékozódott embernek tartom magam (félretéve minden önajnározást), azonban a testnevelés tanárom észrevette az órán, hogy egy horogkereszt van a hátamra tetoválva.

Azzal fenyegetőzött, hogy szól az igazgatónak illetve feljelent.

Megteheti ezt? Kirúghatnak ezért az iskolából?

És még mielőtt valaki megkérdezi, igen, vallom a náci elveket, hívhattok neonácinak, árjának, fasisztának, de tisztában vagyok a dolgokkal és nem sajnálom, hogy ezt az utat választottam.

2010. máj. 10. 21:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
igen, az iskolából eltanácsolhat.
2010. máj. 10. 22:06
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem simán kicsaphatnak, simán foglalkozhat vele a rendőrség, és még jól jársz ha csak te szívsz, és nem csukják le az egész tetoválószalont, ahol csináltattad :)
2010. máj. 10. 22:06
 3/16 anonim válasza:
43%

Szia!

Most biztos kapni fogod az emberektől a kioktatást.

Énis ezeket az elveket vallom és van okom rá. Sok ember meg tájékozódás nélkül lenéz minket .. mind1.

Szóval ez szerintem a házirendtől is függ.

Próbáld megbeszélni vele ,hogy miért tetováltattad magadra ezt. Értesd meg vele a nézeteid.

Ha gáz arc akkor próbáld megelőzni és beszélj az igazgatónővel.

Bár mivel csak tesiórán látszódott nemhiszem ,hogy akkor baj lehet belőle.

2010. máj. 10. 22:07
 4/16 anonim ***** válasza:

sajnos nem

ha nem járkálsz a suliban félmeztelenül

2010. máj. 10. 22:26
 5/16 anonim ***** válasza:
nagyon is kirughatnak sőt ha kirugnak nem valosziű hogy más hova felvesznek.. bocsi de tényleg ez van
2010. máj. 10. 22:35
 6/16 anonim ***** válasza:
sőt, egy az egybe levágják a hátadat is.....hogy lehet ennyi idióta ember? ugyan már, mit csinálhatánnak veled? lecsuknak 50 évre? ha-ha
2010. máj. 11. 13:26
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
nem azért csaphatnak ki, mert tetoválásod van, hanem azért mert horogkereszt, aztért a 2 dolog között illene különbséget tenned, ha olyan tájékozott vagy. engem speciel nem zavarnak senki elvei sem, de mint tiltott önkényuralmi jelkép a horogkereszt nem épp szerencsés a hátadon. szerintem kicsaphatnak, a horogkeresztek érzékenyen érintik a többséget.
2010. máj. 11. 14:26
 8/16 anonim ***** válasza:
Csak akkor,ha láttatod a horogkeresztet,mert az önkényuralmi jelkép,törvénybe ütközik.Nem rúghatnak ki érte.Főleg,mivel nem tudsz vele mit kezdeni.
2010. máj. 11. 20:39
 9/16 anonim ***** válasza:
31%
Magáért a tetoválásért elméletileg nem. Tiltott önkényuralmi jelkép használatáért igen. A te dolgod, hogy milyen böszme, retardált eszméket követsz, de legalább a törvényt tartsd be! Takard el, hogy ne látszódjon!
2010. máj. 12. 00:01
 10/16 anonim ***** válasza:
en ugy tudom, hogy ezert le is csukhatnak. marmint nem egy sima tetko miatt, hanem a horogkereszt miatt. de a tetovalo szalont szerintem is beazarathatjak
2010. máj. 12. 19:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!