Otthon, a család előtt mennyire ciki melltartó nélkül lenni? Gyerekek is vannak.
nem ciki, de nekem kenyelmetlen lenne ugy lenni masok elott. csak a ferjem elott vagyok igy, ha mas csaladtag is atjon, akkor biztosan veszek fel melltartot.
ha neked kenyelmetlen, akkor vegyel fel a polo ala egy sima toppot.
Miért lenne ciki? A saját családod előtt szégyellned kell, hogy van melled? Úristen, még a végén meglátják, hogy van mellbimbód is... Hogy lesz a gyereknek normális értékrendje, ha az anyját nem csak tökéletes ruhában, feszes-peckes-kerek mellekkel és csinos frizurával látja?
Ha még egy pukit is eleresztetek a gyerek előtt, tuti elmebeteg sorozatgyilkos lesz.
A család több értelmezése a lényeg.
A mi családunk a férjem és a gyerek:otthon úgy vagyok ahogy a legjobban érzem magam,akár pucéran is.
Az én családom:apám anyám tesó stb:fehérnemüben simán vagyok,de cici tartó nélkül pl: egy polóban is.
A férjem családja:ha ők jönnek akkor nem izgatom magam(otthon vagyok),ha mi megyünk akkor viselek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!