Idén mi volt a leghaszontalanabb ajándék, amivel találkoztatok? Ne kíméljetek!
- 2 óra csend az erdőben, messze a társadalomtól.
- zokni, sapka, sál, pulcsi
- sport eszközhöz kiegészítő
- önismereti könyv
Összeesküvés elméletes könyv.
Maxi szkeptikus vagyok.
Ui:mielőtt válaszol valaki erre a kérdésre olvassael még 3xszor lassan figyelmesen. És értelmezze.
Szerencsére elég király ajándékokat kaptam, olyanokat kaptam, amiknek örülök, és hasznát veszem, vagy ha ehető/iható, akkor szeretem. (Szerintem a zokni amúgy a leghasznosabb ajándék, én mindig elhagyom őket, páratlanodnak mosás közben, tiszta rossz, szóval én mindig örülök zokninak, bosszant is, hogy idén nem kaptam)
Kaptam mondjuk egy blúzt... ruhát nem szeretek kapni, mert sose senki nem találja el az ízlésemet (pedig nem bonyolult :D ), és hát ez sem épp az igazi, de annyira nem is gáz, és kedves gesztus volt.
2-es voltam. És félre olvastam. Köszi a megjegyzést :)
A leghasznosabbakat írtam le.
Na akkor most a leghasznotalanabbak:
- 1 rúd téli szalámi (nem eszem meg, ezért számomra haszontalan)
- csokoládé (számomra nincs haszna, de kollégák örültek neki)
- egy kötelező előadás végighallgatása, amivel a cég megajándékozott (számokat mondtak, amik közgazdászoknak lett volna értelmes, engem nem érintett)
- ékszer tartó kerámia macska (fiú vagyok, nem kislány, nem hordok ékszereket)
- dísz tányérok (első csövesenek odaadtam, hogy tegye pénzzé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!