Önök szerint mit tegyek a következő esetben?
OFF:
Hogy mit tegyél, azt nem tudom, de ezen az oldalon tegeződni szokás, mert főleg a tizen- huszonéves korosztály van fent. Meg amúgy is, a mai világban már szinte mindenki tegeződik.
Amúgy szerintem zárjátok be valami intézetbe az öreget, azt érdemli az ilyen elmebeteg.
Persze, udvariasan szóba hozhatod ezt a kopogás témát, de azért ne fűzz hozzá sok reményt. Idős emberek nehezen változtatnak a berögződött szokásaikon. Neked van igazad, persze, de nem sokra mész vele, attól még ugyanúgy rád fog nyitni.
Az egyetlen megoldás tényleg az, ha magadra zárod a szobád ajtaját, amikor nyugalomra van szükséged.
Zárd kulcsra az ajtót, vagy valamivel reteszeld el.
Ugyanakkor tehetsz szivacsot is kívülre, hogy akkor meg ne a kopogással zavarjon, amíg be nem engeded. (Oké, ez utóbbi mondat viccesen hangzik, de nálunk az ajtózárásnak ez lett a következménye: percekig kopogtak jó hangosan, és az ugyanúgy kizökkentett a tanulásból.)
Kedves Első hozzászóló!Nekem tetszik, hogy Önöző formában ír, és ha nézed választékosan összetett mondatokban fogalmaz. Sajnos ritka itt az ilyen!
Ha nagyon nem bírnám a helyedben kedves kérdező, lehet a vizsgaidőszakr lelépnék, nehogy a tanulmányaim rovására menjen.
Természetesen csak akkor, ha módomban áll.
Sikerülnek a vizsgáid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!