Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ugye ennek a nyugdíjasnak nem...

Ugye ennek a nyugdíjasnak nem ég a pofája?

Figyelt kérdés

Ma voltam szem- és fültanúja az egyik hipermarket friss áru pultjánál: -Adjon nekem abból az akciós tarjából! -Elfogyott! -Mi az, hogy elfogyott, ha ki van írva, akkor van. -Sajnálom, elfogyott. -Ezért fizetik magukat, hogy azt mondják elfogyott?

Ez a nyugdíjas, aki ezt mondta biztos, hogy több pénzt visz haza, mint a 40 év körüli eladó, aki valószínűleg nyugdíjat soha nem fog látni! Alkalmazottként ugye mindent le kell nyelni.

2010. máj. 7. 00:15
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező!

Te nem jártál úgy, hogy pl. akciósan reklámozott mobiltelefonért mentél be egy üzletbe, pár órával az akció újsághirdetése után, és mégsem kaptál? Örültél neki?

2010. máj. 7. 08:05
 12/42 anonim válasza:
86%

Igaza van 0757-esnek. Ha a te Mamád mondta volna ezt, és otthon meséli el neked, akkor nincs is ez a kérdés. Meg kellene érteniük a fiataloknak, hogy az idősek sok dolgon mentek keresztül az életben, nekik már másabb a felfogásuk. Majd mi is ilyenek leszünk.... És a véleményeddel ellentétben, azok a nyugdíjasok akik egész életükben becsületesen dolgoztak nem kapnak túl sok pénzt, vagy ha jó munkájuk volt, akkor meg ne sajnáld. Te se szeretnél nyomorogni, vagy igen? A telefonos példa is tetszett. Na meg, tényleg az válassza ezt a szakmát, aki tud bánni az emberekkel. (Te ne)

21/L

2010. máj. 7. 09:54
 13/42 anonim ***** válasza:
76%
ez az akció-dolog egy elég régi trükk. valószínűleg össze vissza 2 kiló volt abból az akciós tarjából...szegény néni bedőlt neki, kibuszozott a hipermarketbe, persze, hogy nem esett jól neki...ráadásul még a tábla is kint volt...
2010. máj. 7. 12:14
 14/42 anonim ***** válasza:
75%

Te mit szolnál ahhoz, majd minden estere(vagy bármikorra) ki lenne írva a tv-műsorba egy-egy érdekesebb, vagy zsír új film, vagy műsor, te pedig szivrepesve várod, majd a kezdési időpontban bejelentik, hogy elmarad?

Vagy ha valamilyen oknál fogva kedvenc szappanoperád helyett gyakran másat sugároznának? Olyankor a szegény műsorigazgató meg az egész stáb édesanyja csuklik a te jókívánságaidtól!

2010. máj. 7. 13:09
 15/42 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel a kérdést, mert megsajnáltam az eladót. Ő végig udvarias volt és miután az úr(mert férfi volt) távozott, zavartan próbált visszatérni a munkájához, majdnem elsírta magát.
2010. máj. 7. 13:11
 16/42 anonim ***** válasza:
72%

Valószínűleg ki van írva az akció aljára kis betűvel, hogy:

Az akció a készlet erejéig érvényes.

Ezután reklamálhat a nyugdíjas, írhat a panaszkönyvbe, vagy mehet máshova vásárolni, de NINCS IGAZA!

Ha nem volt kiírva, akkor lehet szólni a Fogyasztóvédelemnek, de szinte mindig kiírják, épp ezért.

2010. máj. 7. 13:52
 17/42 anonim ***** válasza:
80%
Azert az is erdekes, hogy a kerdezo nem emlitette az illeto nemet, megis a legtobben ven oregasszonyra asszocialtak egybol, veletlenul sem ferfire...sosem lesz itt egyenjogusag.
2010. máj. 7. 15:08
 18/42 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos elég gyakran előfordulnak ilyen válaszok a nagyobb áruház láncoknál, meg is kapják a pénzbüntetésüket a fogyasztó védelmisektől, hisz az olcsóbb árukkal csábitják elsősorban oda a vevőt. Előfordul, hogy a nyitás után már 1-2 órával nincs a termékből pedig nekik az akció ideje alatt biztositani kellene a relámozott árut.

Nekem is volt afférom már egy eladóval, akitől hiába kértem az akciós hentesárut nem adott, előttem tette el, hogy az már kell a kolleganőjének aki most nincs bent, és eltette a hűtőpultba. Természetesen észrevételeztem és az üzletlánc vezetőségétől kaptam elfogadható választ, és az illetékes kolleganőjüket megdorgálták. Hát ennyi.....

2010. máj. 7. 15:41
 19/42 anonim ***** válasza:
68%
A kereskedő tanulónak válaszolva: Egyetértek azzal a hozzászólással,aki azt tanácsolja, hogy inkább ne menj kereskedelmi eladónak, ilyen hozzáállással csak Te is ugy fogsz a vásárlókkal foglalkozni, viselkedni mint ahogy azt nem illik. Ilyen szakmát üzőnek kedvesnek, és türelmesnek kell lenni a vásárlóknak, hisz igy elűzöd azokat. Ha egy maszeknál helyezkedsz el ilyen mentalitással, nem sokáig leszel nála.
2010. máj. 7. 15:46
 20/42 anonim ***** válasza:
74%
Elnézést, volt mikor egy nap egy mázsa akciós kolbászt adtunk el, és két szállítás között elfogyott a készlet. Akkor most én vagyok a hibás a pultos?
2010. máj. 7. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!