Illik-e "ledobni magunkat" a fotelra?
Nem vadidegeneknél, vagy a párunk szüleinél az 1. találkozáson, vagy üzleti vacsorán, hanem mondjuk otthon, amikor közeli ismerősök, barátok, családtagok a vendégek, vagy náluk vendégségben.
A ledobás alatt azt értem, amikor nem leülünk, hanem rádőlünk, ugrunk a fotelra, csak úgy rá engedjük dőlni magunkat.
Kb. ahogy az előző írja, de ennek semmi köze a műveltséghez. Ha olyan emberek között vagy akik ismernek, tudják milyen vagy, nyugodtan. Ha nem annyira közeli ismerősök akkor ne.
Előzőnek: Egy művelt ember is lehet laza, semmi köze a kettőnek egymáshoz. Sok igénytelen művelt ember is van. Nem értem miért ne dobhatná le magát a fotelbe? Néha én is csak ráugrom az ágyra, leülök a zuhanykabinban párommal, elfekszek a földön ha a közeli barátaimmal vagyok, míg nyilván az ember ezt nem teszi meg egy fontos meetingen a főnökével. Aki a barátaival sem mer önmaga lenni az inkább feszélyezett, unalmas ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!