Vendégségben cipőt levetetni? Lábszag?
Az intenzív lábszagot általában gombák okozzák.
Tegyél ellene!
Szerintem eléggé nehéz ezt a dolgot kommunikálni.
Én pl mindig megkérdezem, hogy vessem-e le a cipőmet. Nagyon sokszor igennel felelnek. Ha büdös a lábam, akkor mondjam meg, hogy "figyi, nem venném le a cipőt, mert iszonyat büdös a lábam..."
???
Kicsit életszerűtlen a szituáció. Szerintem egyszerűbb megmosni a lábad rendszeresen és cipőillatosítót, stb. használni. Vannak erre megoldások.
Értem, amit mondatok. Pl. munka után bemész még egy ismerősödhöz, hogy segíts neki valamiben. Egész nap a cipőben állt a lábad.
Nem mindig úgy jön ki, hogy otthonról, előtte lezuhanyozva menj valakihez. Ez esetben azért még a legjobb esetben is érezni valamit...
Amit én használok az még munka utánra is bőven jó, sőt még naponta se fontos láb pancsizni vele. Ezzel garantáltan munka után is mehetsz vendégségbe (én is egész nap munkabakancsban vagyok). Jó ez a cucc.
solutio antisudorica
"Nem mindig úgy jön ki, hogy otthonról, előtte lezuhanyozva menj valakihez. Ez esetben azért még a legjobb esetben is érezni valamit..."
Lábszag elleni intézkedéscsomag:
- Napi tisztálkodás, láb teljesen szárazra törlése.
- pamut- vagy gyapjúzokni viselése.
- Kizárólag bőr lábbeli viselése, lehetőség szerint ne teljesen zárt.
- Vitaminbevitel napi gyakorisággal, főleg C.
- Változatos étrend.
- Stresszmentes életmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!