Az szerintetek mennyire bunkóság, hogy egy barátod nálad vendégségben belenéz a szekrényedbe és a hűtődbe?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mi a helyes döntés? Figyelmen kívül hagyni ezt a cselekedetét, vagy szóvá tenni?2015. márc. 21. 17:07
1/5 anonim válasza:
Tedd szóvá, de azért kulturáltan. Mondjuk én a szekrénytől vagy az íróasztalfióktól jobban kiborulnék, mert az inkább személyes, de hűtőbe sem illik benézni, sokan nem szeretik, mivel ott mutatkozik meg, hogy mennyire is vastag az illető.
3/5 anonim válasza:
- szekrény az gáz, szólnék érte
- a hűtőt nyugodtan, az közös
4/5 A kérdező kommentje:
A közös hűtőzés inkább Amerikában divat nem itt. Viszont kaját keresett, szóval megértem. Én inkább a szekrényen vagyok kibukva, nekem eszembe sem jutna ha másnál vagyok belenézni a szekrényébe.
2015. márc. 23. 18:03
5/5 anonim válasza:
Ha barátom, akkor nem zavar ha benéz a hűtőmbe, de a szekrényemben azért ne turkáljon. Idegennek a hűtőt se engedném. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!