Bunkóság, ha nem adok bele pénzt? Mit csináljak?
Lesz ma egy barátnőm meglepi születésnapja, öten lepjük meg.
Ma reggel írt a csoportba az egyik lány, hogy akkor ő elhozta a tortát, amit rendelt és 2100 Ft-ot mindenkinek bele kellene adni, mert tízezer valamennyi volt.
Én azt sem tudtam, hogy miről beszél, mert szó nem volt tortáról. Ráadásul én amúgy sem eszem cukrot és édességet, szóval nem szeretnék kétezer forintot kifizetni a semmire. Meg nem értem, hogy miért kell 20 szeletes, emeletes torta, amikor hatan leszünk és csak meglepjük, utána elmegyünk a Belvárosba. Most a szülei is örülni fognak, ha leülünk tortázni... Az anyukája otthon van két ikerlánnyal (13 hónaposak) és mondta, hogy azért ha lehet, náluk ne legyünk annyira sokáig.
Meg oké, legyen torta...
De pl. egy kisebb szerintem elég lett volna, mert rajtam kívül egy lány cukorbeteg, ő amiatt nem ehet tömény, marcipános tortákat. Szóval a 6 emberből kettő azonnal nem eszik.
Elég lett volna egy kisebb is, vagy olyan, ami minitorta, egyszemélyes. Mert ez nem családi ünnepség, itt nem ezen van a hangsúly.
Ő? Sütni?
Ugyan, ez viccnek is rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!