Jogom lenne hozzá hogy betelefonáljak a volt melóhelyemre, hogy 4 hónapja azért léptem ki, mert megalázott kicsinált idegileg 2 kollega. és ezért kellett felmondanom?
És ez 4 hónap múlva jut eszedbe?
Én akkor, rögtön a felmondáskor közöltem volna. Nem egészséges dolog régi sérelmeket hónapokig, évekig "cipelni" - sokkal értelmesebb dolog rögtön lezárni.
2-es vagyok még: és ha meg is teszed így 4 hónap után, mi értelme?
Ettől valószínűleg a helyzet nem fog változni, a 2 kolléga ugyanolyan marad, viszont azt eléred, hogy gyengének fognak tartani, aki még 4 hónap múlva is ezen rágódik. Ha a kolléganők fülébe jut, lehet, még jót szórakoznak is rajta.
LÉPJ TÚL EZEN, zárd le!
Eljöttél, kész. Remélhetőleg azóta van másik helyed - a tanulságokat meg keresd meg és vond le.
Menj el pszichológushoz, különben tönkretesz ez téged.
A munkahelyeden meg már senkit sem érdekelsz, nem is emlékeznek rád. Fölösleges odaszólni.
Jogod biztos van, csak a passzív-agresszív hozzáállásod miatt még ki is röhögnének.
Most őszintén, de szerinted kit érdekelne? Mondanának valamit, hogy sajnálják, hogy így érzel, mindenesetre sok sikert kívánnak a további karrieredhez, etc. etc. Aztán elmesélik egymásnak hogy "Képzeldmá'kihívottfel" és kiröhögnek. Ilyen az élet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!