Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ma a suliban nagyon rossz...

Ma a suliban nagyon rossz dolog történt. Részletek lent. Szerintetek is nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Ültünk órán, mindenki zenét hallgatott vagy aludt mert nem volt a tanár és nagyon kellett pukiznom. Próbáltam visszatartani, de valahogy kicsusszant. Mivel a szék fából van elég hangos volt.Nagyon elszéggyeltem magam, elösször fel se mertem nézni. Később amikor összeszedtem a bátorságomat úgy tűnt, hogy senki sem hallotta, de ez elég furcsa mert votlak akik nem hallgattak zenét. Amúgy az osztályban csend volt. Szerintetek hétfőn mire számítsak?Hallhatták vagy sem? Veletek is történt már ilyen?
2010. ápr. 17. 03:16
1 2
 11/17 anonim válasza:
77%

Miért gáz az,ha valaki pukizik,nem értem.Sokaknak nem kell,akkor cserélnék velük szivesen!

De ne zavartasd magad,megtörtént a dolog,csinálj úgy,mintha mi sem történt volna!:)))Különben:Egészségedre!:)))

2010. ápr. 17. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk egyszer az egyik lány tesiórán járt így. Túl nagyot emelt és kiszaladt neki. Picit elpirult, mi egy picit elvigyorodtunk, aztán el is felejtettük. :)

Szerintem soha eszembe se jutott volna, ha most nem olvasom a kérdésed.

2010. ápr. 18. 14:27
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem volt annyira kicsi a puki, hogy más zajnak azonosították, mint ami valójában volt.

Ha észrevették volna, akkor és ott számíthattál volna valamire.

2010. ápr. 21. 10:32
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

Hát lehet, hogy poénnak fogják fel..tök csend van és egyszer csak *fing* :D Nekünk is vannak ilyenek, de inkább direkt csinálják :$ Beleböfögések etc :D Tanár persze nem örül neki, akik nem hallgatnak zenét, azok meg szinte le se sz*rják, hogy valaki befingott vagy beleböfögött az órába :D Najó, ha szaga van, akkor nyafognak(lányosztály). :D

17L

2010. ápr. 21. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

Csoda, hogy négy nap alatt még senki sem adta meg a helyes választ, én sem.

A puki bizony gáz, nagyon gáz. Metán.

2010. ápr. 21. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyébként mi történt hétfőn?
2010. ápr. 21. 20:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére semmi. Valószínűleg senki sem hallotta, mert nem mondták. Ha hallotta is valaki remélem elfelejtette és többet eszébe se jut...
2010. ápr. 22. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!