Ma a suliban nagyon rossz dolog történt. Részletek lent. Szerintetek is nagyon gáz?
Miért gáz az,ha valaki pukizik,nem értem.Sokaknak nem kell,akkor cserélnék velük szivesen!
De ne zavartasd magad,megtörtént a dolog,csinálj úgy,mintha mi sem történt volna!:)))Különben:Egészségedre!:)))
Nálunk egyszer az egyik lány tesiórán járt így. Túl nagyot emelt és kiszaladt neki. Picit elpirult, mi egy picit elvigyorodtunk, aztán el is felejtettük. :)
Szerintem soha eszembe se jutott volna, ha most nem olvasom a kérdésed.
Szerintem volt annyira kicsi a puki, hogy más zajnak azonosították, mint ami valójában volt.
Ha észrevették volna, akkor és ott számíthattál volna valamire.
Hát lehet, hogy poénnak fogják fel..tök csend van és egyszer csak *fing* :D Nekünk is vannak ilyenek, de inkább direkt csinálják :$ Beleböfögések etc :D Tanár persze nem örül neki, akik nem hallgatnak zenét, azok meg szinte le se sz*rják, hogy valaki befingott vagy beleböfögött az órába :D Najó, ha szaga van, akkor nyafognak(lányosztály). :D
17L
Csoda, hogy négy nap alatt még senki sem adta meg a helyes választ, én sem.
A puki bizony gáz, nagyon gáz. Metán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!