Vágjunk bele! De hogyan?
Sziasztok, 17L vagyok:)
5hónapom van a 18.-adik szülinapomig. Holnaptól fogyózom (és most tényleg :D ) !
Igazából nem is fogyókúra, inkább életmódváltás, egészségtelen kajákat csökkenteni szeretném. Nem elhagyni mert édesszájú vagyok:)) Jelenleg:163cm 72kg vagyok. Génileg a családba mindenki pufi. Tudtok tanácsot adni hogy formásabbá tegyem magam szeptemberig?
Étrend kéne (hétköznapi)
+
Edzésterv.
És hasznos tippek, tanácsok még hogy tartsam és ne adjam fel.
Hetente MINIMUM 3szor, de az a legjobb ha minden nap lejársz vmilyen edzésre (pl. Futás, ahhoz nem kell edzö)!
Igyál sok vizet. Ha szeretnél izt adni a vizednek, rakhatsz bele pl. Citromot/málnát stb. Vagy ihatsz gyogyteát is.
Reggelizz ugy mint egy király, ebédelj ugy mint egy polgár, vacsorázz ugy mint egy paraszt.
Este hat után/lefekvés elött két orával ne egyél.
Ha nasiznál inkábbegyél vmilyen zöldséget/gyümölcsöt.
Egyél sok halat. Csinálhatsz smoothiet is.
Állits be vmilyen jelzést a telefonodon, h emlékezz h sportolnod kell vmit.
Lehet h ezek nagyon alapdolgok, de én ezeket a tanácsokat betartva élek, és sosem volt gondom a sulyommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!