Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha Anyudról és Apudról tudod,...

Ha Anyudról és Apudról tudod, hogy milyen pózban szeretett aludni, akkor úgy teteted bele a koporsóba?

Figyelt kérdés
pl: ha hason szeretett, vagy féloldalt akkor szólsz, hogy így rakják bele a koporsóba ?
2016. jan. 24. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:

...és ha "magzati pózban" összekuporodva szeretett aludni, akkor gumikoporsót rendelsz??

Avagy inkább magadnak egy gumiszobát...

2016. jan. 24. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem, mert azért ennyire nem vagyok morbid. Ki az az ostoba akinek egyáltalán megfordul a fejében az, hogy az anyját hason fekve, fenekét kinyomva tegye a koporsóba mert ő így szeretett aludni? Ráadásul mindezt mondjuk nyitott koporsóban???
2016. jan. 24. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy.
2016. jan. 24. 13:18
 4/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Ez kib-szottul morbid b+ D:
2016. jan. 24. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Ennek igazából semmi jelentősége nincs.
2016. jan. 24. 13:56
 6/9 anonim ***** válasza:
11%

Nem. (mellesleg halottat nem lehet meggyalázni, maximum xy-t bántani az szerette emlékének sértegetésével). Egyébként nekem tök mindegy, hogy eltemetnek vagy sem.

Hason nem alszom, mert kényelmetlen a bordáimnak vagy a nyakamnak. Régen sokat aludtam féloldalt, de szerintem nem tesz jót a térdemnek vagy a vérkeringésemnek. Ezért általában háton szoktam aludni, kicsit elfordult fejjel. És figyelek rá, hogy ne legyen x-ben a lábam, bármennyire kényelmes volna úgy egy darabig.

Szóval bocsi a mellébeszélésért, de erre nem tudok mit mondani. Nekem az is jó, ha elrohadok a romoknál vagy bedobnak a vízbe. Soha nem szeretem a csinnadrattákat.

Nem lesz sem könnyebb elengedni valakit, aki szeretek, sem nem hiszek különféle babonákban.

Tudom, hogy még halottan is a legjobbat szeretnénk a szerettünknek vagy el akarunk tőle búcsúzni szépen, ha már nincs más út. De ez csak a felszín...Soha nem az számított. Hanem az, hogy mit érzünk és mi a valóság.

2016. jan. 24. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
Amúgy pizsamában alszom. (nem kell meztelen temetni).
2016. jan. 24. 15:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja, hamvasztás és szórás, mert úgyis mindig olyan szétszórtak.

Remélem te is csak vicceltél a kérdéssel. :)

2016. jan. 25. 02:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Az elhunytat a koporsóban hanyatt fekve helyezik el, ha te nem úgy akarod, akkor is.
2016. jan. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!