Ha Anyudról és Apudról tudod, hogy milyen pózban szeretett aludni, akkor úgy teteted bele a koporsóba?
...és ha "magzati pózban" összekuporodva szeretett aludni, akkor gumikoporsót rendelsz??
Avagy inkább magadnak egy gumiszobát...
Nem. (mellesleg halottat nem lehet meggyalázni, maximum xy-t bántani az szerette emlékének sértegetésével). Egyébként nekem tök mindegy, hogy eltemetnek vagy sem.
Hason nem alszom, mert kényelmetlen a bordáimnak vagy a nyakamnak. Régen sokat aludtam féloldalt, de szerintem nem tesz jót a térdemnek vagy a vérkeringésemnek. Ezért általában háton szoktam aludni, kicsit elfordult fejjel. És figyelek rá, hogy ne legyen x-ben a lábam, bármennyire kényelmes volna úgy egy darabig.
Szóval bocsi a mellébeszélésért, de erre nem tudok mit mondani. Nekem az is jó, ha elrohadok a romoknál vagy bedobnak a vízbe. Soha nem szeretem a csinnadrattákat.
Nem lesz sem könnyebb elengedni valakit, aki szeretek, sem nem hiszek különféle babonákban.
Tudom, hogy még halottan is a legjobbat szeretnénk a szerettünknek vagy el akarunk tőle búcsúzni szépen, ha már nincs más út. De ez csak a felszín...Soha nem az számított. Hanem az, hogy mit érzünk és mi a valóság.
Ja, hamvasztás és szórás, mert úgyis mindig olyan szétszórtak.
Remélem te is csak vicceltél a kérdéssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!