Szerintetek, ha egy 40 körüli ismeretlen nő tegez, akkor én is tegezzem?
Én 40 éves nő vagyok, bár fiatalabbnak nézek ki. Nem csípem, ha tizen-, huszonévesek lehellóznak, a helló amúgy is a gyenge pontom, és magázódósabb típus vagyok, mint az átlag.
Viszont nagyon tetszik, ahogy a szüleim csinálják: ha tegeznek valakit, akkor felajánlják a kölcsönös tegeződést, ha nem, akkor ők is magázzák a másik félt. A barátaink esetében is mikor elérték a 18 éves kort, a tegeződésről átálltak a magázásra.
Tehát ha egy jóval fiatalabb magázva köszön, és is úgy köszönök vissza. Ha nagyon irritál, hogy előre letegez, akkor visszamagázom.
De jól emlékszem, 14 éves korom után mennyit kínlódtam, mikor letegeztek a felnőttek (a hatvanas korosztály most is simán megteszi), egy idő után (kb. 18 felett) pedig mindenkit visszategeztem.
én is jártam igy, akkor ismertem meg...45 körüli lehetett.
Ő simán letegezett engem, de én magáztam. Szerintem bunkóság lett volna felőlem, ha tegezem. Vártam hogy mondja hogy tegezzem, de nem mondta. Ha zavarta volna hogy magázom akkor mondta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!