Ha valahova bemegyek és ül ott egy ismeretlen ember, akkor annak köszönni kell?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha egy másik emberrel együtt, mondjuk a házába megyek be, és akkor ül ott a szobában egy harmadik ember is, akivel semmi dolgom. És nem is nagyon figyeli ki jött be éppen. Akkor is kell köszönni?2015. nov. 29. 07:22
1/6 anonim válasza:
Igen, illik, ha nem akarsz bunkónak látszanai!
2/6 anonim válasza:
Mostanában én is szoktam mindenkinek köszönni. Olyan jó érzés.
4/6 anonim válasza:
Igen, köszönni kell. Ezt sem kell félre érteni. Ha az illető ismeretlen háttal áll neked és olvas egy könyvszekrény előtt, akkor nem kell odamenni és megkopogtatni a vállát...
Belépsz, köszönsz fennhangon mindenkinek. Ha az ismeretlen végül a társasághoz fordul és találkozik a pillantásotok, akkor a fejeddel udvariasan biccentesz felé. Ha egymás mellé kerültök, akkor pedig röviden bemutatkozol: Jó napot, Szakács Péter vagyok, Béla bácsi unokája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!