Miért utálják, csúfolják az emberek a túlsúlyosakat?
Figyelt kérdés
Írhatnék ide soványat is meg bármit. De egyszerűen nem értem miért kell utálni őket,még az egy fél fokkal jobb hogy ha azt gondolod magadban hogy "jajj,de kövér" de azokat nem értem akik mind ezt hangosan,a szemedbe is megmondják. Miért jó csúfolódni? Azért mert kövér az ember akkor már nem is ember? Hmm? Komolyan nem értek néhány ember. Ha az anyád túlsúlyos lenne akkor nem is akarnád hogy az anyád legyen? Mész inkább intézetbe? Örülnék ha egy értelmes választ kapnék mert akkor megváltozna a nézőpontom. Vagy az ilyen emberek szimplán köcsögök?2015. dec. 20. 22:12
1/5 anonim válasza:
Utolsó kérdésben benne van a válasz. Azért nem érted, mert te nem vagy váza.
2/5 anonim válasza:
Mindenkit csúfoltak már valamivel. A vékonyakat is, meg a pattanásosokat, meg a szeplősöket, de még néha a j
3/5 anonim válasza:
jól öltözött lányokat is (plázacicák :D )
5/5 anonim válasza:
Ez hülyeség!
Én sose csúfolnám, sőt!!! kb. 120kg alatti nőnek nem is udvarolnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!