Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csúfolják és közösítik...

Miért csúfolják és közösítik ki a jó tanulókat az iskolában?

Figyelt kérdés

Nem vagyok stréber, ha egyszer hallok vagy olvasok valamit, az rögzül bennem, így otthon nem is kell tanulnom és mindig idegesít az, ha a tanár feltesz egy kérdést és senki nem válaszol rá, így nekem kell megmondanom a választ.

A lányok kigúnyolnak és kiközösítenek, a fiúk elbuktatnak vagy néha-néha lökdösnek.

Jövőre leszek végzős a gimiben, de ezt már nem bírom elviselni. Ma is elkaptak az osztálytársaim és leöntöttek vízzel, csurom vizesen kellett hazajönnöm a busszal. Nincs egy iskolai barátom se, mert kiközösítettek. Csak az uszodában vannak pár ismerőseim, akikkel beszélgetni tudok, de ők meg messze élnek ahhoz, hogy szorosabb legyen a barátságunk.

2012. jún. 6. 17:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert szar iskolába jársz.
2012. jún. 6. 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek.Nem jársz elég színvonalas intézménybe.Javaslok egy iskolaváltást.
2012. jún. 6. 18:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Engem is mindig gúnyoltak és kiközösítettek, de azért gimi 2.ra már helyreállt a dolog o.o

Szerintem ezzel védekeznek mert ők lusták, buták. Jobb ötletem nincs. A legtöbb volt osztálytársam akik gúnyoltak, SEHOL nincsenek, nem vitték semmire! Most én röhöghetnék rajtuk, ha érdekelne a dolog.

2012. jún. 6. 18:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem megoldás az iskola váltás, mert a legközelebbi iskola 60 km-re van és annak a színvonala még rosszabb, mint amibe most járok.
2012. jún. 6. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha egy macskát leönt egy száz kilós ember vízzel a száz kilós ember komoly károkat fog szenvedni. Az emberek ösztönösen megérzik, hogy ki az áldozat típus. Te az vagy neked kell változni, hogy változzon az emberek hozzádállása.
2012. jún. 6. 18:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Mégis, mit tegyen? Mesterségesen rontsa le a jegyeit, hogy bevágódjon?

Akkor fognak találni más indokot a b*sztatásra.

2012. jún. 6. 19:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak így akarják elterelni a saját hülyeségükről a figyelmet.Sokszor az ilyen kötekedőknek nincs is indokuk, csak jól esik nekik valakit bántani.
2012. jún. 6. 19:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Attól, hogy jó tanuló még nem kell áldozatnak lennie. Alapvetően nem a jegyei, hanem a viselkedése, kisugárzása, félelme, bizonytalansága teszik célponttá. A jegyei csupán a racionalizált hazugság.
2012. jún. 6. 20:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Nos én megmondom őszintén hasonló vagyok azokhoz akik téged piszkálnak, egy különbséggel, általánosban olyan voltam mint te, én meg mondom a kemény valóságot, itt már semmiképpen sem lesz jobb a helyzeted, hidd el sajnállak, de ez már csak egyetemen lesz jobb, de te is megteheted amit én, akkoriban meg voltam hízva, aztán a sorsfordító nyár, nőttem legalább 15cm-et és elkezdtem kondizni, utána jött a haj megcsinálása naponta,egy 30 000Ft-s cipő és felszerelkeztem ékszerekkel.Tudom ez most olyan tucatnak hangzik de jobb a menők között kellemesen eltölteni a gimis életet mint a lúzerek között sanyargatva.Bár a mi osztályunkban nincs olyan hierarchia mint általánosban.
2012. jún. 6. 20:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert gyökér f*szok, azért.
2012. jún. 6. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!