Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csúfolják és közösítik...

Miért csúfolják és közösítik ki a jó tanulókat az iskolában?

Figyelt kérdés

Nem vagyok stréber, ha egyszer hallok vagy olvasok valamit, az rögzül bennem, így otthon nem is kell tanulnom és mindig idegesít az, ha a tanár feltesz egy kérdést és senki nem válaszol rá, így nekem kell megmondanom a választ.

A lányok kigúnyolnak és kiközösítenek, a fiúk elbuktatnak vagy néha-néha lökdösnek.

Jövőre leszek végzős a gimiben, de ezt már nem bírom elviselni. Ma is elkaptak az osztálytársaim és leöntöttek vízzel, csurom vizesen kellett hazajönnöm a busszal. Nincs egy iskolai barátom se, mert kiközösítettek. Csak az uszodában vannak pár ismerőseim, akikkel beszélgetni tudok, de ők meg messze élnek ahhoz, hogy szorosabb legyen a barátságunk.

2012. jún. 6. 17:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem tudom miért vannak ilyen emberek de vannak és kész.

Ha tényleg bántanak téged akkor szólj a tanáraidnak vagy szüleidnek. Az osztálytársaid Irégységből és hogy fel tudjanak vágni valamivel a "csajoknak" csinálják ezt. Valószínűleg a megoldás az lenne ha tényleg szolnál valakinek. De az iskolaváltást nem ajánlom , azzal csak elmenekülnél a problémáid elől, ha most nem nézel velük szembe akkor ha iskolát is váltasz akkor is visszafognak térni még ezek a problémák neked ha most nem oldod meg . A visszaszólogatást nem ajánlom halgass és tűrj ameddig csak lehet. Ha nagyon megsértenek vagy esetleg testileg is megsebesítenek fuss el ahogy csak tudsz és szólj minél elöbb valakinek. Nem tudom hogy neked ez be válna e de nekem be vált mikor 2-3 gyerek rám szállt az iskolában mert engem a tanárok jobban kedveltek mint őket ( beszólogattak szemtelenkedtek én meg illedelmes udvarias voltam). Belém kötöttek anyáztak amit tűrtem is egy darabig . Ezután egyszer csak megütöttek a haza felé vezető úton . Ekkor egy akkora Tomonagét ( fejenát dobást (judo) ) adtam az eggyik gyereknek hogy a másik 2 úgy elfutott mint a nyúl. A gyerek 2 hétig nem is jött iskolába és azután engem nem is piszkáltak . Tanulj valami küzdősportot ha van rá lehetőség . De ha csak tudsz tűrj és fuss el , nem sokat kell ki bírnod ezekkel a ny.mikkal. De meg kell oldanod ezt a problémát és az sem megoldás hogy mindig elfutsz ezért kell vagy szólni vagy megvédeni magad .

Remélem tudtam Segíteni!

2012. jún. 17. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!