Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Gáz ha a barátnöm osztálytársá...

Gáz ha a barátnöm osztálytársának eltörtem a kezét?

Figyelt kérdés
Még elég fiatalok vagyunk én 15 ö 14 éves már két hete együtt vagyunk. A tegnap a barátnömet hát ugymond fogdosták és hát én megláttam dühösen odamentem és hát picit megvertem öket. Orák után a busymegálloban 5 en nekem jöttek (velem volt a barátnöm is meg az egyik haver) hát megint kikaptak de még szerencse ott volt haver is hát csunyán elvertük öket az egyiknek a kezét a másiknak a bordáját törtük el (én sem usztuk meg egy csunya kék folt van az arcomon)És hát az volna a kérdés hogy tul durva voltam e vagy nem vagyis hogy ha legközelebb fogdossák akkor mit tegyek mert nem akarok nekik szökni mer mi van ha a haver nem lesz ott és nekem jönnek 4-5 en én fogok kapni a pofámra.

2015. nov. 5. 17:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mondom hogy elnézést ha fényezem magam de hangsulyozom hogy én is kaptam a hülye fejemre. Az edzöm szerint nem baj ha megvédek másokat hisz azért tanulok karatét csak ne vigyem tulzasba a verekedést amugy haverom nem járt jol eltört az orra de hát na ez van. Amugy kösz hogy ilyen hamar irtatok :)
2015. nov. 5. 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

Gáz.

Két héttel ezelőttig pedig még végignézted, ahogy taperolják. Vagy akkor te is benne voltál a buliban, és azóta beadta neked a derekát?

Ha olyan a helyzet, hogy akit bántanak, nem tudja megvédeni magát, és komoly bajban van, akkor nem csak a barátnőjén segít az ember, meg nem csak szép nőkön, hanem mondjuk elesett bácsikon, drogfogyasztásból adódóan nem tudatuknál levő, felelőtlen srácokon is, akiknek folyik a nyáluk, büdösek, vagy bármi más undorító folyamat zajlik a szervezetükben.

Nem értem egyébként, mi az, hogy öten fogdosnak egy lányt. Én eddig nem láttam olyan kamaszgyereket, akinek bátorsága lett volna akár hozzászólni egy lányhoz, mert jaj, akkor mit fog gondolni róla, vagy mert esetleg eldurranna a farka.

Ha ez iskolában történik, akkor szólni kell egy tanárnak, ha meg az utcán, akkor a barátnődnek vegyél egy gázsprét, és ha úgy értékeli, hogy olyan dolgokat tesznek vele, amit ő nem akar, és ezt világosan ki is fejezi, akkor fújja le őket. Csak vigyázz, mert esetleg te is köztük lehetsz egyszer, ha másban sem vagy képes visszafogni magad

2015. nov. 7. 23:45
 13/16 A kérdező kommentje:
K bevallom én is fogdosom de csak akkor mikor mondjuk nálam van és kettesben vagyunk. De azt nem türöm hogy más fogdossa én nem tudtam hogy fogdossák és amugy nem öten fogdosták hanem ketten csak 5 en jöttek nekem a buszmegálloban mert megvertem azt a két srácokat akik fogdosodtak azota srácok hozzá sem mernek nyulni gázsprét nem vettem neki de mondjuk mutattam hogy hogy védje meg magát. Amugy jo ötlet egy gázspré nem tudod menyibe kerül egy ilyen és hogy hol lehet kapni?
2015. nov. 8. 09:50
 14/16 anonim ***** válasza:
A barátnődnek üzenem , hogy legyen bószke rád sokan nem tennék meg. Az tény , hogy ebből még marha sok balhéd lesz. A gázsprét én is ajánlom. Inkább a csajnak. Itt az a kérdés mennyire zaklatták a barátnődet. Ha nagyon akkor bármit is mond a törvény megérdemelték. DE lehet , hpgy túlzásokba estél. Én is ezt tettem volna. De tekintve , hogy nem tudok verekedni ezért késsel hadonásztam volna.
2015. dec. 2. 09:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Hmmm, a kés az jó ötlet.
2015. dec. 2. 12:33
 16/16 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Kedves 15.

Nem nem az! Tudod életveszélyes. Aztán börtönből , hogy véded meg a barátnődet? Hálistennek mifelénk nincs ilyen így nem kell kockáztatnom. De vagyok annyira hülye , hogy ha kell egyedül megtegyem.

2015. dec. 2. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!