Gáz ha a barátnöm osztálytársának eltörtem a kezét?
Gáz.
Két héttel ezelőttig pedig még végignézted, ahogy taperolják. Vagy akkor te is benne voltál a buliban, és azóta beadta neked a derekát?
Ha olyan a helyzet, hogy akit bántanak, nem tudja megvédeni magát, és komoly bajban van, akkor nem csak a barátnőjén segít az ember, meg nem csak szép nőkön, hanem mondjuk elesett bácsikon, drogfogyasztásból adódóan nem tudatuknál levő, felelőtlen srácokon is, akiknek folyik a nyáluk, büdösek, vagy bármi más undorító folyamat zajlik a szervezetükben.
Nem értem egyébként, mi az, hogy öten fogdosnak egy lányt. Én eddig nem láttam olyan kamaszgyereket, akinek bátorsága lett volna akár hozzászólni egy lányhoz, mert jaj, akkor mit fog gondolni róla, vagy mert esetleg eldurranna a farka.
Ha ez iskolában történik, akkor szólni kell egy tanárnak, ha meg az utcán, akkor a barátnődnek vegyél egy gázsprét, és ha úgy értékeli, hogy olyan dolgokat tesznek vele, amit ő nem akar, és ezt világosan ki is fejezi, akkor fújja le őket. Csak vigyázz, mert esetleg te is köztük lehetsz egyszer, ha másban sem vagy képes visszafogni magad
14-es vagyok.
Kedves 15.
Nem nem az! Tudod életveszélyes. Aztán börtönből , hogy véded meg a barátnődet? Hálistennek mifelénk nincs ilyen így nem kell kockáztatnom. De vagyok annyira hülye , hogy ha kell egyedül megtegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!