Gáz ha a barátnöm osztálytársának eltörtem a kezét?
Figyelt kérdés
Még elég fiatalok vagyunk én 15 ö 14 éves már két hete együtt vagyunk. A tegnap a barátnömet hát ugymond fogdosták és hát én megláttam dühösen odamentem és hát picit megvertem öket. Orák után a busymegálloban 5 en nekem jöttek (velem volt a barátnöm is meg az egyik haver) hát megint kikaptak de még szerencse ott volt haver is hát csunyán elvertük öket az egyiknek a kezét a másiknak a bordáját törtük el (én sem usztuk meg egy csunya kék folt van az arcomon)És hát az volna a kérdés hogy tul durva voltam e vagy nem vagyis hogy ha legközelebb fogdossák akkor mit tegyek mert nem akarok nekik szökni mer mi van ha a haver nem lesz ott és nekem jönnek 4-5 en én fogok kapni a pofámra.2015. nov. 5. 17:49
1/16 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért siettem:)
2015. nov. 5. 17:51
2/16 anonim válasza:
Nem gáz. Helyesen cselekedtél szerintem. Csak jobb elkerülni a konfliktust pont az ilyen bosszúhadjáratok miatt.
A lényeg, hogy megvédted magad vagy mást. De próbáld meg úgy, hogy ne legyen belőle később sem bajod. Előbb mindig szépen kérj és észérvekkel. Aztán védekezz és ha nem hat, mehet tovább.
3/16 anonim válasza:
Viszont ha csak hülyéskedtek, vagy játszottak, akkor annyira azért nem kell megvédeni azonnal, hogy temetés legyen.
Az elmebetegek lehet, hogy a lányon keresztül fognak bántani téged.
Én nem vagyok egy verekedős típus. De sokszor gondolok arra, hogy ha megtörténik, csak egyszer kell hogy legyen rá lehetőség.
4/16 anonim válasza:
Bár amikor írtam ezeket a sorokat, csavargó felnőttekre gondoltam és arra, hogy te nő vagy :D De így utólag is tartom.
5/16 anonim válasza:
Igen. Az meg méggázabb, hogy a gyakorikérdéseket önfényezésre használod.
6/16 A kérdező kommentje:
Nem akartam hencegni vagy önfényezni magam vagy ilyesmi. amugy én az a kifejezett verekedös harcolos tipus vagyok (ezzel sem akarok hencegni de a haverom 3 én 2 éve járok karate edzésre s szerintem csak ezért nem törték ki a nyakam)
2015. nov. 5. 20:11
7/16 A kérdező kommentje:
Ja meg anyi hogy a barátnömet már régota "zaklatják"de csak most mertem kiálni ellenük .
2015. nov. 5. 20:14
8/16 anonim válasza:
Ideje volt már. Repkedtek mint a kuglik.
9/16 anonim válasza:
Akkor még rosszabb a helyzet, ha még saját magad se veszed észre mikor fényezed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!