Ciki babakocsival sörösüvegeket visszaváltani?
jól jönne az ára és sok van
és ha jön velem valaki?
én 16 vagyok nekem ciki lenne
de pl egy felnőtt már biztos él már meg jóval cikisebb dolgokat is ez biztos nem akadály
a pénz az fontosabb mint h a babakocsiba gyerek van vagy sem
03-17 09:29-nek és az előtte szólónak:
Elég vicces volt ez a gyermekvédelmis sztori. :)) Először azt hittem, ez egy vicc. :))))
Valóban arról van szó, hogy hetente-kéthetente Apuci és 1-2 barátja megiszik 1-2 söröcskét.
Én is szoktam, kb. 2 rekesznyi alkoholmentes stella üvegünk van, mert marha jó tejcsináló. :))) És kb. fél éve nem váltottunk vissza egyet sem. :)
Remélem, már az is felmerült, hogy esetleg drogos lennék. :))))
Egyébként mostanában nincs túl jó kedvem, de most sikerült felvidítani, bár tudom, hogy nem viccnek lett szánva.
ja és a lótetűn sikítottam :)))))
egyébként nem arra gondoltam, hogy a babakocsiba rakjam be gyerek helyett, hanem arra, h vinnem kell a gyereket. De már nem is érdekel az egész.Nem nagy dolog. De jó volt feltenni a kérdést, mert komolyan mondom, hogy marha jó kedvem lett most, pedig mostanában sok rossz hírt kapok. Szóval köszönöm szépen!! :)
a "lótetűs" meg irtó jófej :))) mégegyszer köszönöm a boldogsághormont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!