Szigetre hazamenős jegyet vettem. Már meggondolnám magam de nem tudom visszaváltani. Az összes haverom ottalvósat vett. Figyelni fogják, hogy bennt maradok-e?
Én úgy tudom (persze én utoljára akkor voltam szigeten, amikor behozták ezt az ottalvós-hazamenős jegyrendszert), hogy az ottalvós azért drágább, mert a sátorhely bérlését is magában foglalja, tehát te hazamenőssel nem vihetsz be saját sátrat. De, mivel a szigeten hajnalok hajnalán is megy még a buli, azt nyilván nem mondhatja meg neked senki, hogy meddig maradhatsz hazamenőssel. Azt meg nem hiszem hogy kiverhetnek más sátrából, mivel az meg a sátor tulajának a magánügye, hogy kiket csábít be a sátrába.
Egyszóval ha egy haverod sátrában alszol, akinek van ottalvós jegye, akkor nem szólhatnak bele elvileg. De én nem vagyok ügyvéd sem, és mint már írtam nem is voltam a szigeten egy jó ideje sem.
Nohát, itt a hivatalos verzió:
HAZAMENŐS KARSZALAG
A hazamenős karszalag viselője a következőeket tartalmazza:
• belépésre a rendezvény területére augusztus 12. 06:00 órától jogosít
NEM JOGOSÍT:
• Sátor behozatalára
• A kijelölt és elkerített kemping területekre történő belépésre
• Kempingsátorban és lakóautóban történő tartózkodásra
• Zuhanyzók használatára
FONTOS!
Amennyiben Hazamenős karszalagoddal sátorban tartózkodsz, úgy a házirend megsértése miatt két lehetőség van:
• A különbözet kifizetésével kicseréljük karszalagodat
• Amennyiben a különbözet kifizetése nem történik meg, úgy karszalagodat vissza kell adnod nekünk és a fesztivál területét el kell hagynod.
Ennek alapján nehezen hiszem, hogy ennyivel előtte nem lehet kicseréltetni ottalvósra a jegyedet! Szerintem próbáld meg!
Még 63 nap a Szigetig! :)
Jó bulizást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!