Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Egy normál (nagy) wc-zés után...

Egy normál (nagy) wc-zés után mennyi papírt illik elhasználni?

Figyelt kérdés
Munkahelyi vécé. Nem volt olyan új a guriga, de ami volt rajt azt elhasználtam, mert kellett. Ülőkére is használtam. Mikor kijöttem, valaki utánam kérdezett, hogy mit képzelek. Van valamilyen felső határ? 21L
2015. szept. 1. 22:39
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Biztos igazad van, de nálunk nincs ilyen tároló, a takarító teszi be az újat. A wc-fülkében is csak ez az egy tekercs volt. Oké, biztos kibirta volna estig, ha én nem ott tojok.
2015. szept. 2. 22:53
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az fontosabb, hogy valaki rendesen kitörölje, mint az, hogy mennyi marad. Nyilván a következőnek ez nem jó dolog, de helyette megkereshette volna a takarítót, vagy puffoghatna magában, hogy mennyire szerencsétlen, ha már annyi esze nincs, hogy legyen nála egy tízes zsepi ilyen esetekre... de amiatt beszólni vkinek, hogy rendesen kitörölte a fenekét... pofám leszakad.

Nálunk oviban volt ez, amikor kicsi voltam, hogy elég smucig volt a vezetőség, és kiadták ukázba az óvónéniknek, hogy mondják meg a gyerekeknek csak egy ujjnyi! wc-papírt használhatnak el, tök mindegy, milyen dolguk volt. Hát én ezt letojtam (esküszöm, nem szóviccnek szántam :D), persze igyekeztem spórolni, de azért egy nagydologra elment min. 3, ha nem akartam szaros seggel hazamenni... de amúgy sem értem, hogy képzelték, ez fertőzésveszélyes is. És akkor volt olyan gyerek, akik "júj, hallottam, hogy kétszer téptél, legközelebb megmondalak!"...

2015. szept. 4. 15:33
 23/26 anonim ***** válasza:
Munkahelyeken erre fel kéne készülni. Ha te nem tudsz bevinni papírt, mert ahol tárolják, nem férsz hozzá, akkor akinek a dolga, annak kéne megfelelő mennyiséget biztosítani a dolgukat végezni vágyók számára. Odatesznek egy napra egy tekercset, az semmi. Kéne ott lennie 3-4 tekercsnek legalább.
2015. szept. 4. 15:41
 24/26 anonim válasza:
0%

Fel kéne már végre fogni, hogy a munkahely az munkahely, és a wc az ilyen helyeken inkább csak végszügség esetére szolgál.

Kedves kérdező! Javaslom, hogy ahelyett hogy itt háborogsz, kérj elnézést munkatársaidtól, hogy munkaidődet ilyen alantas, tisztátalan tevékenységekre tékozlod. Nem ártana tisztában lenned vele, hogy a munkahelyi nagy vécézéseid a munkatársak számára kellemetlenek, és meg kéne tisztelned őket legalább azzal, hogy nem az orruk alá piszkítassz!

2015. szept. 8. 16:24
 25/26 anonim válasza:
24-esnek szerintem nincs igaza. Nyugodtan el lehet intézni, ha éppen kell. Én is szoktam kakilni a munkahelyemen. 33L
2015. szept. 8. 22:25
 26/26 anonim válasza:
Nem rendszeres, de nálam is megesik, hogy bent kell. Ilyenkor én is el szoktam menni. Igen előfordul, hogy más is érzi a szagot, vagy a kolléganőd éppen hallja a szomszéd fülkéből amit csinálsz, de nem szabad ezzel foglalkozni. Nekem sosem szólt emiatt senki. Esetleg szoktam vinni sprét és beefújok, ha nagyon szagos a dolog.
2015. szept. 9. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!