Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Színházi főpróbára is illik...

Színházi főpróbára is illik kiöltözni, vagy elég egy normál utcai ruhában elmenni?

Figyelt kérdés
Kaptam egy jegyet amivel főpróbára mehetek, és a darabban szerepel egy kellemes kis hölgyemény:) szívesen megnézném, de főpróbán még sose voltam.
2012. ápr. 6. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
én is szoktam ilyenekre járni. Az idősek ide is kiöltöznek, egyébként nem. Inkább csak annyi, hogy ne színes, mintás cuccban meg tornacsukába menj. Én nő vagyok, de azért leírom, mi volt rajtam legutóbb: sötétkék farmer, magassarkú bokacsizma, és egy sima, szürke pamut hosszú ujjú, ami passzos és kerek kivágású. Semmi extra.
2012. ápr. 6. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Főleg azért sem kell kiöltözni amúgy, mert általában rokonok, ismerősök vannak ott, ilyen kis családias a hangulat :) Előző voltam.
2012. ápr. 6. 17:55
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, én is így sejtettem, csak nem akartam emiatt kellemetlenül érezni ott magam.
2012. ápr. 6. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne is érezd! Csak élvezd a darabot, utána meg keresd meg a hölgyeményt ;)
2012. ápr. 6. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi :), remélem úgy hozza a helyzet, hogy pár szót lehet váltani vele:)
2012. ápr. 6. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!