Egy normál (nagy) wc-zés után mennyi papírt illik elhasználni?
El tudom képzelni ezt a helyzetet:
- Te utolsó bunkó! Mégis hogy képzelted?
- Micsodát???
- Nem elég, hogy teleszartad a WC-t, de még 4 méter papírt is képes voltál elhasználni! Hát a pofám leszakad...
Ne törődj vele,annyit amennyire szükséged van.
Max annyi,hogy rakhattál volna újat a helyére.
Határ a csillagos ég.
Szerintem nyugodtan használhatod. Nyilvános helyen illene gondoskodni az utánpótlásról. Jobb helyeken kitesznek több gurigát is.
Hogy mit képzelsz? Nem tudom, mennyibe kerül egy guriga papír, de nem sokba. Nem ebben fog tönkremenni a cég, bátran ki lehet tenni újabb gurigát. Ha meg olyan fenemód megterhelő nekik, legfeljebb egyszer az életben veszel te egy gurigát, na bumm. Ez a "mit képzelsz magadról" eléggé egy ostoba emberi beszólás volt, nem sokat nézek ki abból, aki ilyet mondott.
""Ülőkére is használtam." az ilyen "fészekrakok" gyakran egész tekercset raknak maguk alá. Ha ilyen vagy ne csodálkozz, hogy utálnak."
Közös, esetleg kétes tisztaságú illemhelyeknél bizonyos szintig érthető, főleg a nőktől. Ha túlzásba viszi, az tényleg ok lehet a beszólásra.
Mi az hogy "illik"? Ez bizarr, ez baromság. Ha kinyomsz egy csokisvirslit, és utána kitörlöd a seglyukadat, higiéniai szempontból használsz annyi papírt, amennyit, hogy ne legyen féknyomos az alsógatyád, és ne legyél apaszarosseggszagú. Jól is néznénk ki ha porciózni kéne, hogy púpolásnál ki mennyi papírt használhat...
Mellesleg én már megszoktam hogy sehol nincs papír, úgyhogy viszek magammal egy tekercset mindig. Miután kinyomtam a fonottkalácsot, annyit használok belőle amennyit csak akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!