Ha a főnökömmel tegeződünk, de emailen kell küldenem anyagot, akkor ott is tegezhetem?
Figyelt kérdés
Főnökömnek kell emailt küldenem , tegeződhetek e vele benne vagy hivatalos formát tartsam szem előtt, ha az életben tegeződünk?2015. júl. 28. 22:32
2/5 anonim válasza:
Nem, hogy tegeződhetsz, de egyenesen illik. A tegeződés olyan dolog, amit ha egyik fél felajánl, a másiknak nem illik visszautasítani, és egy életre szól. Újra magázódni akkor szoktak, ha súlyos vita alakul ki köztük, nem is vita, inkább megsértődnek egymásra, de még ez se a jó szó.
3/5 anonim válasza:
>> ha egyik fél felajánl, a másiknak nem illik visszautasítani
Ezt a marhaságot honnan szedted ?
4/5 anonim válasza:
Nyilván ha az ötéves gyerek ajánlja fel a nagypapa korú egyénnek akkor az más, de egyenlőnek mondható felek között azért tényleg érdekes visszautasítani.
5/5 anonim válasza:
Én úgy tanultam és hallottam, hogy hivatalos ügyintézéskor, amennyiben az írott formában zajlik (a digitális világban is) magázódni kell, megtartva a hivatalos formát. Mivel ez a forma nem csak a viszonyok visszaadását szolgálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!