Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Tavaly összeköltöztem (első éves egyetemistaként) az egyik csoporttársammal, akit interneten ismertem meg. Online elképesztően jófejnek, szimpatikusnak és nyitottnak tűnt a srác, sok volt a közös érdeklődés, stb...

Megkért arra, hogy hadd legyek a lakótársa, mert én albérletet kerestem, őt pedig nem vették fel kollégiumba. Nem akartam nemet mondani, főleg hogy mindenkivel jóban szerettem volna lenni abban az időszakban. Ott követtem el a legnagyobb baklövést, hogy nem találkoztam vele előzőleg, hanem csak akkor, amikor végignéztük együtt az összes számunkra szimpatikus albérletet Budapesten. Mentségemre szóljon, tök messze laktunk egymástól.

Valójában csak annyi probléma volt a sráccal, hogy menthetetlenül kuka, papucs, szociálisan szubmisszív, és ennek az összes szinonimája. :) Én pedig képtelen vagyok egy (jóképű!) fiúnál kezdeményezni, szóval tartani pedig pláne nem tudom.

Az első egy-két hónapban mindennel próbálkoztam, elhívtam helyekre, kínálgattam mindenféle dologgal, rendeltünk közös pizzát, de valahányszor kínos, tartalmatlan, közhelyes beszélgetés lett a vége. És riportert játszottam mindeközben.

Aztán meguntam a helyzetet, nem mellesleg elképesztően kellemetlen lett számomra a társasága. Feszélyezett, hogy vele élek együtt egy lakásban. Az lett a történet vége, hogy nem köszöntünk, kerültük egymást a házban, mikróra tett papírokon kommunikáltunk, és kitörölt az ismerősei közül. Az utolsó fázisnál nyilván már én is hibás voltam, mert abszolút hidegen hagyott a dolog, de...

visszagondolva már baromira zavar, mert elvégre csoporttársak vagyunk, vannak közös óráink, és ő is benne van a "csapatban".

Hogy javítsam meg a viszonyunkat?

2015. júl. 27. 09:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok egyébként.
2015. júl. 27. 09:18
 2/6 A kérdező kommentje:
És már elköltöztem onnan.
2015. júl. 27. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem illetek össze, miért akarsz vele foglalkozni?
2015. júl. 27. 15:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Zavar, hogy nagyon nem vagyunk jó viszonyban. Főleg azért, mert a csoporttársam, és kb. minden nap fogunk találkozni.
2015. júl. 27. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj meg az interneten kibékülni vele, ahogy régebben beszélgettetek. Beszéld is meg, hogy nektek inkább ez jön be.
2015. júl. 27. 18:51
 6/6 mustafa33 ***** válasza:
Van olyan érzésem, hogy egyzer majd eszedbe jut a srác, amikor a te ízlésed szerinti baráítod, aki nem kuka nem papucs és nem szubmisszív, hanem nagyon is macsó lesz, először fok képen törölni visszakézből. Nem kívánom neked, hogy így legyen de így lesz.
2015. júl. 27. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!