Melyik kezetek van felül, ha összekulcsoljátok őket?
Figyelt kérdés
Azt mondják, a jobbkezeseknek a jobb hüvelykujjuk van felül, ha összekulcsolják a kezeiket. Kíváncsi lennék, ez igaz-e általánosságban. Légyszi, írjátok oda, jobb- avagy balkezesek vagytok-e!2010. febr. 25. 20:26
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat! Megnyugodtam, normális vagyok. Nálam is meg van cserélve ez a dolog.. :)
2010. febr. 25. 20:51
12/18 anonim válasza:
Nekem a jobb van felül, pedig balkezes vagyok.
13/18 anonim válasza:
Nélam is megállapították egyszer a rejtett balkezességet lánykoromban az ujjpróbával. Nagyon kíváncsi lennék, milyen következményei vannak azon kívül, hogy a kézírás mindig nehézkesen ment. Ha találtok a neten erről valami használható szöveget, légyszi, gondoljatok rám!
14/18 anonim válasza:
A jobb van felül. Jobb kezes vagyok.
15/18 anonim válasza:
Bal van felül és balkezes vagyok. (Lehet, hogy rejtett jobbkezes ezek szerint? :))
16/18 anonim válasza:
Bal van felül és jobb kezes vagyok.Egyébként teljesen mindegy.
17/18 anonim válasza:
nekem is a bal van felül és jobbkezes vagyok. Ha akaromat fonom össze, akkor viszont a jobb kerül felülre. Egyébként egész jól tudok bal kézzel is írni, de csak ha nagyon muszáj.
18/18 anonim válasza:
ugyanaz a kezed, amelyik lábad, amikor keresztbe teszed:D
de télleg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!