Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy néz ki a kezetek?

Hogy néz ki a kezetek?

Figyelt kérdés

Tudom elég szokatlan kérdés, de valamiért imádom nézegetni a kezeket.

Szóval úgy értem a kérdést, hogy viseltek-e gyűrűt, milyen a körmötök, milyen formájú a kezetek, stb. Ha van egy kis időtök és kedvetek, esetleg le is fényképezhetnétek és megmutathatnátok nekem. (nem őrültem meg, tényleg :D)

2011. okt. 22. 15:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekem olyan kezem van, amiért bomlanak a csajok:) 22F
2011. okt. 22. 15:35
 2/19 anonim ***** válasza:
Nekem vékony, pálcika ujjaim vannak :( És nem hordok gyűrűt, viszont szoktam készíteni. a körmöm rövid.
2011. okt. 22. 16:01
 3/19 anonim ***** válasza:
olyan közepes méretű kezem van nem túl vastag de nem is túl vékony ujjakkal. a körmömet általában pirosra vagy bordóra festem és szeretem a hatalmas gyűrűket :)
2011. okt. 22. 16:22
 4/19 anonim ***** válasza:
183 magas férfi vagyok, de rövid, tömör ujjaim és pici tenyereim vannak. Totál nem illik a testem többi részéhez, a lábam pl. 45-ös. Anyámtól örököltem. Le se fényképezem, gáz.
2011. okt. 22. 16:40
 5/19 anonim ***** válasza:
tövig lerágott köröm/ hús
2011. okt. 22. 16:45
 6/19 anonim ***** válasza:
husi ujjaim vannak, a bal kezemen mindig van egy best friends-es karkötő, lilás-bordós a körmöm, és sokszor van rajz a kezemen
2011. okt. 22. 16:57
 7/19 A kérdező kommentje:
hú, köszi a válaszokat. Nekem elég pindurka kezeim vannak és vékony ujjaim, amik egy kicsit görbék is :) a körmeim rövidek, most éppen átlátszó körömlakkal lakkoztam ki őket, amúgy általában, bordóra, világos barnára festem. Van egy hematit kőből készült gyűrűm, amit néha hordok, néha nem. :)
2011. okt. 22. 17:51
 8/19 anonim ***** válasza:

Én sajnos apám kezeit örököltem, nem rövidek az ujjaim, de elég vastagok. :( A körmöm általában félhosszú, most éppen rézszínű lakk van rajta, fekete-fehér mintával és fedőlakknak apró aranyszínű csillámos van rajta. Tegnap éppen unatkoztam. :D

Legtöbbször 1 gyűrűt hordok a jobb kezemen a gyűrűs ujjamon, valami jó nagyot, attól vékonyabbnak látszanak az ujjaim. Most ilyesmi a kedvencem: [link]

2011. okt. 22. 18:21
 9/19 anonim ***** válasza:
kicsi fehér kezek,hosszú ujjak,2 gyűrű,az egyik kezemen a középsőn a másikon a gyűrűsön.
2011. okt. 23. 14:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Hát nagy kezem van XD lány létemre..:D Hosszú,vékony ujjaim vannak,és őm téglalap alakú XD Ritkán viselek gyűrűt:)
2011. okt. 25. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!