Lányok! Mit tesztek azért hogy szép és illatos legyen a kezetek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 10:01
1/6 anonim válasza:
kézkrémmel kenem, rendszeresen ápolom.
2/6 anonim válasza:
Én mindent megteszek érte, de mindig száraz és érdes.. Ekcémás vagyok.. Bár most elég jó az állapota, 1 héttel ezelőtt 1 cm-es repedések voltak rajta..
3/6 anonim válasza:
Én is mint az első.De a hidegtől meg a kesztyűtől si érdes lett, meg kiszáradt, hiába kenegetem:S
De ha neked nem szárad ki iylen gyorsan ajánlom, hogy vegyél vmilyen illatos kézkrémet, csokis, epres, nagyon jók:DÉn nyáron, ősszel tavasszal használom.Télen meg vmi jó zsírosat kell:S
Ápold a körmeidet, nem kell 2mes legyen, elég ha rövidre van vágva és szépen ki van festve.Pl. a francia manikűrhöz tartzó halvány rózsaszín is tökszép:)De csinálhatsz francia manikűrt is, színesre is festheted, mintákat is rakhatsz, festhetsz rá.DDe a legegyszerűbb és nekem nagyon angyon tetszik aza halvány rózsaszínes.Természetes hatású, elég hetente, mondjuk vasárnap esténként kikenni vele a körmöd és annyi:)
4/6 anonim válasza:
persze! a legjobb a kézkrém reggel-este :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!