Melyik kezetek van felül, ha összekulcsoljátok őket?
Figyelt kérdés
Azt mondják, a jobbkezeseknek a jobb hüvelykujjuk van felül, ha összekulcsolják a kezeiket. Kíváncsi lennék, ez igaz-e általánosságban. Légyszi, írjátok oda, jobb- avagy balkezesek vagytok-e!2010. febr. 25. 20:26
1/18 anonim válasza:
Így van, jobbkezes vagyok és ballal kényelmetlen. Hogy egy balkezes hogy van vele, én nem tudom.
2/18 anonim válasza:
a bal, pedig jobbkezes lennék. Ez vajon mit jelenthet...
3/18 anonim válasza:
Nekem a bal van felül, mert úgy következik a sorban, de jobbkezes vagyok.
4/18 anonim válasza:
jobb kezes vagyok, de a bal hüvelykujjam van felül. sőt ha összefonom a karjaimat, akkor is a baj kézfej bújik ki felülre.
5/18 anonim válasza:
Nekem a bal van és jobbkezes vagyok. Azt hallottam, hogy akinek ilyen, az "rejtett balkezes", azaz kiskorában átszoktatták jobbkezességre. De sztem ez hülyeség. Nem úgy ismerem a szüleimet, hogy ezt megtették volna. Ráadásul tesómnál is ez a helyzet...
6/18 anonim válasza:
Nekem is a bal van felül, pedig jobb kezes vagyok és amúgy logopédus, tehát hallottam azt a nézetet, hogy ez rejtett balkezességre utal (plusz diszlexia stb.). Azonban pontosan tudom, hogy nem vagyok, nem is voltam sose...
7/18 anonim válasza:
Jobb kezes vagyok, de a bal ujjam van fölül. Ha összefonom a kezem, akkor is a bal. Ilyenkor mi van ? :)
8/18 anonim válasza:
bal kezes vagyok de a jobb ujjam van felül. karösszefonásnál viszont a bal karom.
9/18 anonim válasza:
Nekem, ha összekulcsolom a karom akkor már viszont a jobb van felül. Ez az extra rejtett balkezesség meg dixlexszia?xD
10/18 anonim válasza:
Lehet, hogy ezért vagyok ügyetlen?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!