Miért csinálják ezt sokan?
Figyelt kérdés
Nyolcosztályos gimibe járok, most vagyok hatodikos. Nem értem, hogy szinte miért megy be mindenki a WC-ben a fülkébe. Jó lehet, hogy nem akar más mellé állni, de amikor én vagyok ott egyedül, van vagy 5 üres? Eddig még olyannal nem találkoztam, aki nem ment volna be fülkébe, még a tizenkettedikesek se képesek odaállni a piszoárhoz. Miért ennyire szégyenlősek a mai fiatalok? 13/F2015. máj. 21. 19:26
1/8 anonim válasza:
Talán nem állva pisilnek. Ma már sok családban nem divat állva pisilni.
2/8 A kérdező kommentje:
Ok, na de hogy mindenki?
2015. máj. 21. 20:19
3/8 anonim válasza:
Én a leckét írtam mindig a vécében. :) Ott nem zavart senki és így elég volt az a pár perc, hogy becsöngetésig megírjam.
4/8 anonim válasza:
Egy általános jelenség sajátos megnyilvánulása. Ma a verseny annyira élessé vált, hogy erősen csökken az együttműködési készség. Nem mutatok meg semmit a sajátoméból, nem beszélek magamról, nehogy kiismerjenek, mindenki oldja meg a problémáit és hasonlók. Ez elzárkózásra szoktat az élet minden területén. E speciális esetben is.
6/8 anonim válasza:
Hidd el,hogy sok felnőttnél is így van ez.
Én 46 éves vagyok,és én is utálok beállni valaki mellé.
Nem vagyok egyedül,mert sok kollega is így van ezzel.
7/8 anonim válasza:
A válasz nagyon egyszerű. Tudják már rólad, hogy sandítgatsz.
8/8 anonim válasza:
Pèldául nem szeretik a farok mèregetèst.Meg valahogy elèggè termèszet ellenes,hogy egy idegen ember társaságában ki kell csapnod a bránert,ès mèg hugyozzál is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!