Pofátlanság lenne visszategezni valakit ilyen esetben?
Ha 30 (HARMINC!!!) évesen csókolomot köszönsz, akkor nem vagy normális. egy üzletben egy FELNÖTT ember jón apottal köszön!
A nö szerintem értelmi fogyatéksonak néz, azért tegez.
Viselkedj a korodnak megfelelöen, és akkor nem lesz ilyen problémád!!!!
Az, hogy valaki boldog-boldogtalant letegez, az nem a Te hibád... Sajnos ilyen időket élünk. Az eladónő is a munkás-paraszt tradíciót követi, az intelligencia hiányát jópofa közvetlenséggel próbálja leplezni. Valójában nem tud viselkedni.
A helyedben továbbra is udvariasan köszönnék és nem venném észre a tolakodó tegezését. Ha nagyon zavar, meg is lehet mondani neki, hogy: "Legyen szíves és ne tegezzen". Főleg úgy, hogy minél többen hallják az üzletben. Az lenne az elegáns és méltó válasz.
Ha ő letegez, akkor illene, hogy visszategezd!
Engem a McDonaldsban állandóan lesziáznak, pedig 42 éves vagyok.. nem esik rosszul, sőt, örülök neki! :)
Én a helyedben elhagynám ezt a csókolomozást. Tudom, hogy udvarias akarsz lenni, de vannak akik szemében ez csak idős néniknek, bácsiknak szóló köszönés.
Inkább köszönj következetesen "jó napot"-tal. Egy idő után szerintem a nő is veszi a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!