Régebben a háta mögött kicikiztem egy lányt az osztályunkból. Azóta megbántam, és rájöttem, hogy sok közös van bennünk. Szerintetek pofátlanság lenne vele barátkozni?
Nem,szerintem nem ronda dolog hogy most barátkozol vele.Az viszont ronda dolog volt amit tettél,de erre rájöttél.
Szerintem nagyon fájhatott neki ahogy viselkedtél,még ha a háta mögött is,szerintem tisztában volt vele hogy mit csinálsz.
Ami viszont becsülendő,az az hogy rájöttél hogy csúnyán viselkedtél.Most mondhatni kompenzálod azzal hogy barátodnak tekinted és nem piszkálod.
Örülök hogy tanultál a viselkedésedből.
az csak jó dolog, ha most barátkozol vele...viszont bárkiröl is legyen szo...amig nem ismered az illetöt, addig ne fikázd..kivülröl a dolgok mindig mashogy tünnek...
azt javaslom ha most igazan a baratodnak tekinted...valld be neki a dolgot...hogy megbantad...stb.
mar regen törtent a dolog...biztos nem fogja felkapni a vizet es csak ertekelni fogja az öszinteseget...
enis öszinte vagyok a barataimmal es ugyanezt kapom vissza, amit ertekelek is...az öszinteseg minden kapcsolat alapja es apolja is a kapcsolatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!