Tényleg visszataszító a tizenéves srácoknak, ha egy tizenéves lány csúnyán beszél?
gondolok itt a káromkodásokra.
mert persze a szülők és a felnőttek szerint ez nem való egy "kislányhoz" mert még egy fiutól is csúnya, de egy látyól.....bla-bla-bla.
de manapság szinte minden tizenéves káromkodva beszél (a fiúk végképp).
de a tárgár-ul beszélő fiuknak is visszataszitó ha egy LÁNY "csúnyán" beszél?
ebből adódóan leginkább olyan válaszadóktól kérek kommentárt, akik tizenéves fiuk és rendszeresen szoktak "csúnyán" beszélni...
Jézusom..fiúknak szabad,lányoknak nem?Mi van?És mi az,hogy nem vagány?akkor fiúnál vagány a cigi,lánynál nem?
Képzeljétek,én is dohányzom már 2 éve,és egy éve rendszeresen napi szinten..és nem szégyellem,mert nem hat ki a jellememre. És mivel fiús osztályban nevelkedtem,ezért néha becsúszik egy-két csúnya szó..de ennek ellenére nem tartom magam hülyének,butának.Mert most jártam ki a 8.-at és eddig kítűnő tanuló vagyok
köszi a válaszokat :)
hát igen nálam is megvan a f*szomat, k*vaélet, b*meg, és hasonló szavak, persze inkább csak idegességemben használom, de olyankor eléggé ömlik...ezek természetesen nem itthonról ragadtak rám hanem a suliból...ugyhogy itthon egy csúnya szavam sem lehet.
ugyhogy itt az ideje leszokni erről :)
de mit tudok akkor mondani például a f*omat helyett?
ha valami baromságot (a manóját) vagy akármit mondok az tök ciki 15 éves létemre nemvagyok már ovodás...
hát olvastam a cigis kommokat, ahoz nem tudok igazán hozzászólni, szerencsére anti vagyok, és nem is akarok rászokni :)
Szerintem nem kell kettős mércét alkalmazni - ami undorító, az fiútól lánytól egyaránt az: pl. túlzásba vitt részegség vagy káromkodás. (A dohányzás egyszerűen egészségtelen, nekem sem tetszik, ha 14 év körülieket látok cigivel a kezükben, de nekem mindegy, hogy fiúk vagy lányok.)
Én elég indulatos jellem vagyok, emiatt gyakran csúszik ki 1-1 csúnya szó, de ez a párkeresésben nem akadályozott, mert nem határozza meg a jellememet, csak akkor tör elő, ha "helyzet van". A barátom néha szokott piszkálni, hogy egy "kőművesbrigád tanulhatna tőled" -azért ez enyhe túlzás, csak ő kiakad 1-2 b...a megtől is, mert diplomás vagyok. De egy diplomás is lehet kib...tt mérges, nem? :D:D:D:D:D
Szerintem az igazán visszataszító az, amikor funkciótlanul, azaz "csak úgy", indokolatlanul röpködnek a csúnya szavak, mintegy "kötőszóként".
Ha jól felhúznak és akkor mondasz valmi csúnyát, az vesse rád az első követ, aki hasonló helyzetben kicsit sem tesz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!