Tényleg visszataszító a tizenéves srácoknak, ha egy tizenéves lány csúnyán beszél?
gondolok itt a káromkodásokra.
mert persze a szülők és a felnőttek szerint ez nem való egy "kislányhoz" mert még egy fiutól is csúnya, de egy látyól.....bla-bla-bla.
de manapság szinte minden tizenéves káromkodva beszél (a fiúk végképp).
de a tárgár-ul beszélő fiuknak is visszataszitó ha egy LÁNY "csúnyán" beszél?
ebből adódóan leginkább olyan válaszadóktól kérek kommentárt, akik tizenéves fiuk és rendszeresen szoktak "csúnyán" beszélni...
Az én baráti társaságomban, ha van egy szép lány és a fiúk meglátják, azt gondolják, hm de jó csaj, de amikor bunkón, trágárul megszólal, a fiúk csak annyit mondanak: Nah ez is megszólalásig szép :/ igen eléggé lelombozó, talán visszataszító is
Egy 17 éves lány
Tudod én már elmúltam 17 éves. De akkor is és most is olyan barátaim voltak akik azt szerették és azt szokták meg,hogy egy lány nem káromkodik.
Volt olyan,hogy haverom találkozott egy szép lánnyal. Beszélgetni kezdtek és láttam rajta egyre inkább komorul az arca. Végül otthagyta a lányt valami mondva csinált indokkal. S nekem csak annyit mondott kidőlt a kapanyél. Ezt a kifejezést a trágárságra használják felénk.
Igen undorító ha egy lány így viselkedik beszél, de egy fiúnak sem néznek el mindent.
Sztem annyire nem eszik forrón a kását, mint ahogy az előttem szólók írták. Én mondjuk nem tizenéves vagyok, hanem inkább huszonéves, de nem hiszem, hogy attól, hogy egy- két csúnya szó elhangzik a szádból, ne tetszenél akárkinek. Ha mégis ez van, akkor az a pasi ilyen karót nyelt f.sz (hogy stílusos legyek:D)
Attól még lehetsz művelt, intelligens, olvasott lány, hogy ismersz csúnya szavakat is, max. lazább a stílusod. Sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!