Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan vegyem rá a férjemet,...

Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy lehajtsa maga után a vécéülőkét?

Figyelt kérdés

2015. jan. 22. 21:11
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
60%
Egyetértek azokkal, akik szerinte mindent le kell hajtani, még a fedőt is. Én nem is tudnám máshogy elképzelni.
2015. jan. 23. 01:58
 42/55 anonim ***** válasza:
52%

42: így van.

különben kispriccel a víz is.

még a deszka alatt is kispriccel.

esetleg ezek a férfiak nem húzzák le a wc-t?....

2015. jan. 23. 02:00
 43/55 anonim ***** válasza:
80%
Vihar a biliben...ha nincs probléma, kreálni kell egyet:)))
2015. jan. 23. 04:03
 44/55 anonim ***** válasza:
69%

:)

Egyetértek.

2015. jan. 23. 04:15
 45/55 anonim válasza:
77%

Ahogy már írták előttem is, tök egyszerű: mindig le kell csukni a wc fedelét használat után. Így mindenkinek ugyanúgy egy mozdulat felhajtani és lehajtani, és akkor nincs vita. Bár fene megette azt a házasságot, ahol ezen is vitázni kell.

Egyébként meg létezik már automatikusan lecsukódó wc ülőke, vegyetek olyat és kész.

2015. jan. 23. 07:12
 46/55 anonim ***** válasza:
33%

felegyem én hogyan hajtom fel/le az ülőkét, hogy lásd hogyan NEM NYÚLSZ ALÁ???

am én lehajtom magam után, de ennyi erővel, felhajtom és én meg magamhoz nyúlok utána ott, nem a wc papírhoz! akkor hogy is van ez? én elkapok amit akarok, de a nő még a wc papírhoz se nyúljon utána? nem értem a logikát...

2015. jan. 23. 08:39
 47/55 anonim ***** válasza:
69%

Ragaszd oda az ülőkét.

Miért kéne rávenni?

2015. jan. 23. 08:48
 48/55 anonim válasza:
27%

Addig örülj amíg nem a deszkát pisili össze. Nálunk felújításnál elrontották a wc-t (albérlet, így beleszólási jogom nem sok), mármint a tartályhoz nem megfelelő csészét szereltek be így az ülőkének a fedele lecsapódik, azt ki kellett szalaggal ragasztani, az ülőkét így csak úgy lehet felhajtani ha folyamatosan tartja az ember, így drága párom rászokott arra, hogy csak céloz és lő, aztán ha mákja van nem csapódik a deszkára. Na de hajnalban és reggel nincs, így képzelheted reggel milyen kellemes félálomban a pisis deszkára ráülni. Szóval nálunk inkább abból áll a "veszekedés", hogy legalább törölje le ha összepisili. 2 naponta higiéniás kendővel áttörlöm a deszkát így tisztának tekinthető, de nem szeretek szószerint pisibe ülni. (ülve pisilni nem tud, próbálta és ahogy egyik hozzászóló is írta ő is megtalálta a deszka és a csésze közötti apró rést, illetve már lógott is a vízbe, így megbékéltem azzal, hogy ő csak állva fog pisilni)

Szóval a férjedet sehogy, a leendő gyerekeket igyekezz ránevelni és a leendő menyed majd megköszöni.

2015. jan. 23. 11:46
 49/55 anonim ***** válasza:
34%

"felhajtom és én meg magamhoz nyúlok utána ott, nem a wc papírhoz! akkor hogy is van ez? én elkapok amit akarok, de a nő még a wc papírhoz se nyúljon utána? nem értem a logikát..."

Istenem, miért kell mindent szájba rágni?

Nos, miután a nő hozzáér a wc papírhoz a bacis kezével, utána ki is törli - ezzel van a gond. Illetve azt, hogy ti pasik mennyire vagytok hajlamosak elkapni fertőzést, bacit stb-t, hozzánk, nőkhöz képest, ne hasonlítsuk már össze! Sokkal fogékonyabbak vagyunk rá!

2015. jan. 23. 11:57
 50/55 anonim ***** válasza:
67%
49 azért nem kell túlzásokba esni. Nem egy vizsgálattal bizonyították már, hogy a wc ülőke sterilebb a konyhapultnál. Ha te fertőzést kapsz attól, mert hozzáérsz a wc fedélhez, akkor ne a férfi lakótársakban keresd a bűnöst, hanem a saját lustaságodban meg takarítási szokásaidban.
2015. jan. 23. 12:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!