Miért elfogadott az embereknek halkan fingani; valamint hangosan röfögni az utcán, másokat gúnyolva?
Ám de aki hangosan elfingja magát, azt megszólják...
Én a három közül egyik kategóriába se tartozom, az utolsóba csak azért nem ,mert a tömeg agresszívan elutasító a természetes dolgokkal szemben, pl a NEM zaklatás értékű hangos fingással szemben.
"NEM zaklatás értékű" alatt értem, hogy NEM gúnyból, NEM bántóan, és NEM szűk helyen fingani (hangosan). Evvel mégis mi baj?? A halk, sunyi fingást nem kifogásolja a többségi etikett... A hangost viszont igen akkor is, ha NEM zaklatás értékű... Ugyanakkor a többségi etikett megengedi a célzásokat, hangos röfögést, hangos, agresszív krákogást gúnyból, az utcán.
Magyarán a többségi etikett támogatja a rosszindulatot, de igyekszik agresszívan elfojtani a rosszindulattól mentes természetes megnyilvánulást.
Érti ezt valaki, vagy csak szokásból ítélkeztek a rosszindulat javára, és a jóindulat ellen?
(Engedek az erőszaknak és alkalmazkodom a rosszindulatú többség elvárásához. Csak hogy nem értek egyet az erőszakkal, már bocsánat!)
Előző, látod erről beszélek: ami te írsz, az szűk helyen történő fingás - ez problémás eset, akár egyedül, akár mások előtt.
Idézem a kezdő kommentemből:
""NEM zaklatás értékű" alatt értem, hogy NEM gúnyból, NEM bántóan, és NEM szűk helyen fingani (hangosan). Evvel mégis mi baj?? "
Ebből kiemelem ezt:
"NEM szűk helyen fingani (hangosan)."
Kedves előző! :)
Nem olvastad el figyelmesen kommentjeimet, pedig az segített volna neked abban, hogy elkerüld a logikai bakizásod, ha már magadtól nem esett le a bizonyos tantusz. ;)
ELLENBEN "Miért elfogadott az embereknek [...] hangosan röfögni az utcán, másokat gúnyolva?"
Ehhez mit szólsz? :)
"A halk, sunyi fingást nem kifogásolja a többségi etikett... "
Avagy ugyanezt írtam a kérdésem "címéül" is, más szavakkal:
"Miért elfogadott az embereknek halkan fingani?"
És ehhez mit szólsz? :) Az nem büdi? :)
ÉRTI VALAKI EZT A KIFACSART TÖBBSÉGI LOGIKÁT?? VAGY CSAK KÉNYELMESEBB NEM GONDOLKODNI AZON, AMI MEGSZOKOTT, DE LOGIKÁTLAN TÖBBSÉGI ELV?? Én még mindig nem értem a vonatkozó többségi elv LOGIKÁJÁT. Legfeljebb annyiból, h logikátlan, de mivel úgy is többségi, kötözködésnek jó ürügy a többség részéről, sajnos. Logikát azonban mindmáig nem találtam ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!