Miért nem szeretik a lányok a WOW-ot?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 22:12
41/46 anonim válasza:
6 éve wowozok és nem nem unom mert jó a társaság :) akármennyire meglepő én is lány vagyok :) és inkább wowozok mint az értelmetlen pasikra szánjam az időmet akik csak meghúzni akarnak.....
17/L
43/46 anonim válasza:
Hát ahogy nézem a kérdéseket úgy látom a lányoknak semmi baja a WoW-al nem tudom neked ez a kérdés honan jött szerintem egy jó játék én már 2 éve jáccok vele és van minden fajból,minden kasztból egy 80asam törön blizz rate-el (x1), nem vagyok kocka csak értem a lényegét és közben sportolok is pl egész augusztusba itthon se leszek mert edzésem lesz utána edzőtábor és megint edzés :D, aztán egész tanévbe megyek edzés-re+atlétikára :P
45/46 pvt.Frez válasza:
Én meg direkt wowos barátnőt keresek mivel sok csaj ugye utálja ha a pasija wowozik mert jajj unalmas amit csinálsz amúgy 25/F és nyugodtan lehet jelentkezni privátban nálam :)
46/46 anonim válasza:
Wowos hölggyel ismerkedne, 37 F
Írj privit.
Ragnaros horde.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!