Kikérem magamnak, 20 éves lány vagyok, és WoWozom eredetin, ma töltöttem fel a vizsgaidőszak után:) Ma nem alszom:)
2010. febr. 2. 22:17
2/46 anonim válasza:
Nem tudom én se, pedig már 80-as szintű Paladin vagyok :D
2010. febr. 2. 22:20
3/46 anonim válasza:
nem szabad általánosítani
erre 1, válaszoló is példa :)
egyébként én metin 2-őt
meg archlordot játszottam régebben meg MU online-t
A wow ra sajnálom a pénzt tört szerveren meg nem tudom hogy kell játszani
2010. febr. 2. 22:20
4/46 anonim válasza:
22:20
ja és 21/f
2010. febr. 2. 22:21
5/46 anonim válasza:
Hát azért nem szeretem a wowot mert a párom katona és ha szerencséje van akkor hétvégén hazautazhat hozzám(am együtt élünk)...És elég szarul esik mikor beállít az ajtón, kiteszi a laptopot, beül a gép elé, és péntek estétől vasárnap délelőttig játszik...elmondhatom ,hogy az egyetlen biztos pont a életemben az a wow...Mellőzött vagyok és igen a játékot gyűlölöm.Remélem megérted 18/L
2010. febr. 2. 22:29
6/46 anonim válasza:
én akkor nem is vagyok lány? :D 12 éves korom óta szerepjátszom, nem csak wow, de minden más is szóba jöhet, egy másik szerepjátékban kalandmester is vagyok...de tudtommal még lány vagyok :D 20/L
2010. febr. 2. 22:32
7/46 anonim válasza:
23 éves lány vagyok és 2,5 hónapja wowozok törtön. Vizsgaidőszak van ezért a naoi átlagom 10-14 óra játék a huntámmal... teljes a szerelem a wow iránt! És úgy döntöttem átmegyek hamarosan eredetire mert rossz hogy sokminden bugos plusz az elit cpu-n csak 70 lvl van és a proci meg egy óvodás korú kis gané aki megkeseríti a játékosok életét. De ezt leszámítva egy csodás kis játék ez a wow :):):):) for the horde :D go for the victory :D
23/L
2010. febr. 2. 22:52
8/46 anonim válasza:
Namost én arra lennék kíváncsi, hogy miért szeretitek annyira az ilyen játékot 20 év felett is? Nincs jobb dolgotok? Hasznot hoz, van bármilyen jó hatása? ;) Nem bántásnak szánom, csak érdekel minden ok.
2010. febr. 2. 23:06
9/46 anonim válasza:
az ilyen játék épp 20 fölött válik érthetőbbé és izgalmasabbá...mondjuk én nem a tápolós részét szeretem, hanem magát a szereptjátékot,hogy valakinek a bőrébe bújhatok és eljátszhatom :) a második 20 éves lány
2010. febr. 2. 23:08
10/46 anonim válasza:
MMORPG-k felnőtt fejjel lesznek igazán élvezhetőek. Én bár fiú vagyok, de 18 éves korom óta játszom mindenfélét, nagyon sok lánnyal ismerkedtem meg. A WoW meg amúgy egy farmer játék, aki történést akar az GW-zzen, bár tény, ebben nem lehet ugrálni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!