11.42esnek: Első válaszoló vagyok, és képzeld, van életem. Ma is síelni mentem wow helyett, és vannak barátaim, suliba járok, és bár bulizni nem bulizom, de síelni, autókázni mindig rohanok.
2010. febr. 3. 21:49
22/46 anonim válasza:
Nekem is normális életem van.Gitározok rajzolok és nem vagyok egy szemüveges kocka.Van barátnőm is és mégis wowozok.A wow nem egy olyan világ ahova menekülünk hanem 1 nyugott hely ahol több lehetsz mint az életbe valaha is.Az életbe munkás vagy vagy főnök tök min1 de az életbe mikor leszel Paladin lovag aki tud varázsolni gyógyitani hős lenni?na?Ez 1 fantázia világ ahol jól érzed magad és azt az lehetsz aki akarsz ennyi.
20/f
2010. febr. 9. 12:35
23/46 anonim válasza:
Minek emberi kapcsolat, ha 80-as szintű paladin vagy?
2010. febr. 10. 09:08
24/46 anonim válasza:
a wow az nemfüggetlen, vannak olyan fiúk is, akik nem szeretik :) én lány vagyok és szeretem :D
2010. febr. 12. 14:29
25/46 anonim válasza:
27éves lány/nő,masszív wow függés,lvl80sámán,lvl80dk,lvl80mage...mellette van munkám,magánéletem is,fősulit is csinálom.A lányok a lányok a lányok angyalok!
2010. febr. 23. 17:33
26/46 anonim válasza:
Kedves utolsó, ha érteném amit írtál:D Kb annyit vágok, h gamer vagy:D
2010. febr. 23. 18:29
27/46 anonim válasza:
Mi az, hogy nem szeretjük? Én kikérem magamnak :D Nem vagyok függő max 2 órát játszok vele egyszerre. Kivéve ha ott vannak a haverok xD akkor nem is alszunk xD
Sajna új gépem van és nem tud annyit mint a régi.
Am nem tudja valaki, hogy 502MB Ram (memória)elég ahoz, hogy letöltsem Lich King-el eggyütt? Mert ha nem akkor gyorsan szereznem kell egy nagyobbat. Már wowozni akarok :D
Szonza
2010. márc. 1. 17:25
28/46 anonim válasza:
Én sokat játszok de nem érzem magam szerencsétlennek emiatt. lvl75 hunta vagyok most kezdtem egy roguet, lvl17... és nem az a jó benne hogy játszol hanem az, hogy emberekkel játszol. PvP az alli ellen, aki ugyanolyan ember mint te. Az instákat pl nem szeretem, fejlődni se nagyon, leginkább átbugolom magam a szinteken, ügyeskedek, de minden más tetszik benne. Néha csak benyomom a zenét és órákon át farmolok. Aztán jön belőle a sok g és vehetem az új mountokat :) tudom h ez nem a való élet de szeretem. Szerintem értelmesebb ezt csinálni mint mindennap leinni magam vagy bulizni orrba szájba céltalanul minden héten.
23L
2010. márc. 4. 22:52
29/46 anonim válasza:
Én is szoktam wowozni szinte minden nap(l/20)nem azért játszok mert nincs életem.Tanulás,munka,párom(már 3 éve együtt)mellett és persze barátok stb.Én azért játszok mert ez segít abban hogy kicsit kikapcsoljak az egész napos munka vagy suli után.Pont azok mondják hogy aki játszik annak nincs élete akinek nincs.Nem értem egy 20éven felüli miért ne játszhatna akármivel is.Azért mert valaki "felnőtt" nem kell befásulni.Hidd el ugyanúgy megcsinálom az ebédet ,sütök,és takarítok plusz a többi mint más csak miért ne szakíthatnék időt a játékra.Egyébként nálunk is szoktak lenni wow-esték :D páran átjönnek és nyomjuk közben jót beszélgetünk.Jobb lenne ha minden nap a kocsmában fentrengenék a saját hányásomban(egyre jobban ezt tapasztalom a suliba sőt mindenhol hogy ilyenek vannak)?
2010. márc. 9. 14:16
30/46 anonim válasza:
DALAILÁMA!!!! WOD TAURI!!!! :D LEGNAGYOBB FLOODER!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!