Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért nem szeretik a lányok a...

Miért nem szeretik a lányok a WOW-ot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 22:12
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
21/N vagyok, 3 évet wowoztam (még gimi vége fele). Hiba volt. Ne higgyetek annak, aki azt mondja van mellette élete:) Nincs. Ha wowozol, a wowosok a barátaid, a szórakozásod is a wow, az hogy néha foglalkozol mellette a régi haverokkal is, néha iskolába is jársz, meg néha csinálsz valami mást is (rajzolsz/olvasol/sportolsz/tudjafene), csak terelés. a lényeg az, hogy ezeket az ember _néha_ csinálja wow mellett, holott helyette kéne inkább ezekkel foglalkozni. Hülye mind, aki nem látja, hogy függő. Másról se tudnak beszélni,cska a wowról..
2010. máj. 3. 22:15
 32/46 anonim ***** válasza:
+ még annyit tennék hozzá hogy a Baldurs gate, Icewind Dale játékokhoz képest a WoW nem minősíthető szerepjátéknak...
2010. máj. 3. 22:17
 33/46 anonim ***** válasza:

Attól, hogy te ennyire függővé váltál arról szerinted ki tehet? Te... Nem feltétlen függő az aki sokat játszik a wowwal, mivel sokan közülük ha nem lenne wow mással játszanának sokat. és így is van életük. Már én sem játszom, meguntam.

De volt idő mikor sokat játszottam mégse mondanám, hogy függővé váltam hisz gond nélkül abba tudtam hagyni mikor már semennyire nem izgatott. És fura, de sok guild társam volt aki az mellett, hogy esténként leült velünk 4-5 órát játszani heti 3-4 nap, hogy tudjunk raidelni, volt felesége/barátnője és/vagy gyereke is.

Aki ennél függő lesz az ha nem lenne wow más miatt lenne az(alkohol, cigi, szerencsejáték, más pc játék).

És a wow szerepjáték is, de aki kicsit is játszik vele, tudja, hogy nem erre készítették hanem PVE játéknak.

Te pontosan az a fajta ember vagy aki a wowra fogja, hogy szar az élete, mert egy gyenge jellem amúgy(hisz ezt írtad le). Biztos mindig a pasik tehetnek arról is ha nincs barátod vagy dobnak. Meg a tanárok arról, hogy hülye.

Ha te nem tudod kezelni a játékszenvedélyeted arról nem a készítők tehetnek.

2010. máj. 4. 16:56
 34/46 anonim ***** válasza:

Ja és, hogy a kérdésre válaszoljak. Arathor EU-n játszottam elég sokáig, és elég sok lány játékossal találkoztam.(na jó, azért arányában kevesen voltak, de azért érezhető volt a jelenlétük :D)

Abban az időszakban mikor komolyan foglalkoztam a raideléssel 3-4 lány guild társam volt, abból 2 rendszeresen részt vett a raideken és semmiben nem lógtak ki a fiúk közül. Akár aktivitást tekintve vagy teljesítményt. Sőt, a jelenlétük és a hangjuk jobbá tette az amúgy néha monoton dolgokat is.

2010. máj. 4. 17:06
 35/46 anonim ***** válasza:

Nem magamról írtam, hanem általánosságban, mivel még most is rengeteg wowost ismerek. És szerintem az pont hogy nem gyenge jellemre vall, hogy mikor egyetemre kerültem abbahagytam mert rájöttem, h amellett h semmi értelme, sokkal több ideje jut az embernek a tanulásra, ha nem csinálja.

de amúgy épp erről beszélek: jajj , én naponta csak 4-5 órát wowozok, de mellette van bartánőm, vagy feleségem vagy netán gyerekem is. Hát ha emellett valaki 4-5 órát wowozik naponta az igencsak azt jelenti, hogy hazaér délután 4-5kor a munkából és este 9ig mást sem csinál! És vajon a feleség/barátnő hogy érezheti magát, amikor a wowos pasi azt mondja, hogy "jajj drágám majd 1 óra múlva tudok csak vacsorázni mert RAID VAN!!!"... az összes wowos függő, csak nem ismerik be! Senki nem helyezi előrébb a mindennapi foglalatosságait a raideknél, instáknál, vagy akár a pvpknél, mert ezt "nem lehet félbehagyni". Talán igazad van, hogy akkor játszanának mással, ha wow nem lenne. a Különbség csak annyi, hogy a másik játékot lepausolod, és máris ráérsz. Wowban meg jönnek azzal a "nem függők" hogy de hát nem hagyhatom itt a 24 barátomat a raidbe, mert már megígértem, stb. És sokaknak péntek-szombat-vasárnap esti program a raid a család, haverok helyett... szóval ez rohadtul nem mentség:D

2010. máj. 4. 17:06
 36/46 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, a feleségekkel, barátnőkkel nem beszéltem :D

Biztos voltak gondok is, de milyen kapcsolatban nincs?

Nálunk is voltak igazi kockák akik akár mikor felmentem online voltak. De a többség azért nem.(így tudtunk nekik mesélni, hogy milyen évszak van:) )

Péntek/szombat nálunk teljesen szabad volt illetve a kedd. Persze én is volt, hogy online voltam ilyenkor, de nem mindenkinek az jelenti az örömöt ha pubozhat. Persze valóban a család mindenek előtt, főleg egy játék előtt, de ez miatt elítélni valakit hülyeség.

2010. máj. 4. 17:12
 37/46 anonim ***** válasza:
Amúgy nem akartam senkit megbántani ezzel. Csak nagyon sokan vannak, akik azt állítják, hogy nem függők, mert maguk sem veszik észre. Ha meg más mondja nekik, hülyének nézik. Tudom, mert több ismerősöm ilyen sajnos. És ha utánaszámol az ember, a napi 4-5 óra tényleg sok, hiába tűnik kevésnek. A Wowban meg az, aki nem foglalkozik vele ennyit, tehát tényleg nem függ semmilyen szinten, nem jut kb. sehova a játékban
2010. máj. 4. 17:16
 38/46 anonim ***** válasza:

Igen, Nálunk csak az esti raidek tartottak 8tól-éjfélig.(fél8-kor raidinv volt, aki késett dkp levonás illetve ki is kerülhetett)

Ez heti 4 este és csak a raideket láttad. Aki kezdő annak tényleg sokat kell a játékba fektetnie idő szempontjából. De nálunk voltak akik csak raidekre logoltak be ezeken a napokon és a szabad napokon meg szabad foglalkozás:)

Engem nem bántottál meg, lehet kicsit túl reagáltam a dolgot, bocsi...csak nem szeretem azt ha általánosítanak.

Nekem is van ismerősöm akivel régen együtt wowoztam és most, hogy abbahagytam alig beszélünk mert délutánonként ott van belogolva én meg nem:)

Ez a túlzás már...de nem mindenki ilyen hidd el.

2010. máj. 4. 17:21
 39/46 anonim ***** válasza:
szerintem hülyeség.:)
2010. máj. 4. 18:06
 40/46 anonim válasza:

Cáfolnám, én lassan egy éve játszom a Wow-val, és lány létemre tetszik és szeretem. Nem ülök ott mindig, de szerintem nagyon jó játék, igaz én tört szerveren játszom, mivel game card-ra nincs pénzem. :)

17/L

2010. máj. 20. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!