Fiatalként csak én érzem feleslegesnek az idei
választásokat?
Figyelt kérdés
Értelmetlennek tartom választani, hiszen úgysem lesz jobb. Nincs más alternatíva csak a Fidesz és az MSZP. Egymást váltogatják és már gyerekes szintre süllyednek. 22 évesen egyáltalán nem politizálok, de most sem fogok elmenni szavazni. Minden fejlett országban van 3-4 párt, amiből lehet választani és midegyik mást kínál. Itt nincs. Csak én érzem ezt így?
Tévedést, én épp hogy az elmúlt 4 év alatt vettem észre szemmel látható, kézzel fogható fejlődést. Csak a válság látványosan betett mindennek. Én pl. abszolút elégedett vagyok az MSZP által letett dolgokkal, de sajnos az emberek nagy részét nagyon könnyű ilyen helyzetben ellenük fordítani.
2010. febr. 2. 12:26
12/25 anonim válasza:
fiatalként neked megfelelő az mszp politikája? jézusom, milyen nyomorult országban, milyen sötét emberekkel kell együtt élnem????
2010. febr. 2. 13:02
13/25 anonim válasza:
Nagyon szép hozzászólás. Az egyetlen aprócska hibája, hogy egyezik az MSZP idei suttogó propagandájával, ami azt akarja elhitetni az emberekkel, hogy itt mindenki egyformán sz@r, ne menjenek szavazni. Szóval ki vagy te valójában???
A demokrácia egyik legfontosabb része a szavazati jog. Ha ez nincs akkor nem beszélhetünk demokráciáról.
2010. febr. 2. 13:37
14/25 anonim válasza:
Én se megyek szavazni. MSZP látjuk mit csinált az elmúlt 8 évben. A Fidesz ígércunamija engem nem hat meg, úgyis majd rájuk szavaz a sok proli aki még nem fogott makro tankönyvet a kezében. Szdsz távirányítva Tel Avivból, LMP Szdsz reinkarnációja, MDF a demagógiával és igérgetéssel lassan még a fideszt is beéri. A Jobbik zsebe még üres, ők kaparnának a legjobban maguk alá. Kár, hogy nincs olyan rublika, hogy mindenki ellen szavazok és akkor mondjuk 8 évre elhajtanák ezt a brigádot.
2010. febr. 2. 14:01
15/25 anonim válasza:
jobbik nem mondhatni csórónak, kapnak támogatásokat bőven.
ezzel szemben a fidesznek rohadtul nincs pénze, ezt sok mindenből látni.
Aki nem megy el szavazni az gyakorlatilag a nemszavazással a fideszre voksol.
2010. febr. 2. 14:20
16/25 anonim válasza:
De ha Fidesz nyer feltöltik a 2002 óta apadó pártkasszát.Az ezüsthajó kft.újra szárnyalni fog.Azt mondják az Mszp nem tud megújulni,ez igaz is.De a Fidesz sem.Ugyanazon leszerepelt emberek vannak a felső vezetésében.Deutsch Tamás,Kövér,Áder,Mikola stb.Ezek fogják felemelni a nemzetet?A Deutsch Tomika szerintem arany ifjúként éli világát Brüsszelben.Ennek ellenére a Fideszre fogok szavazni.Két rossz közül a kisebbik rossz.
2010. febr. 2. 15:03
17/25 anonim válasza:
nézz körül olyan pártok között, amelyek jelenleg nincsenek a parlamentben...olvasd el a jobbik és az lmp programját például :) de még sosem volt ennyire égető kérdés a szavazás, mint most, semmiképp sem felesleges (persze te döntös el, ez csak az én meglátásom)
2010. febr. 2. 15:23
18/25 anonim válasza:
Arra egyikőtök sem gondol, hogy az MSZP nem is akar nyerni???!!!! Ezt teljesen egyértelmű, nem véletlen csinálják az elmúlt fél-egy évben azt, amit.
Gondolkozzatok már.
2010. febr. 2. 16:51
19/25 anonim válasza:
Nem akar? Nem tudd.
2010. febr. 2. 16:56
20/25 anonim válasza:
Ez így nem igaz.
Miért ne akarnának nyerni?
Egyszerűen csak belátták, hogy ez elmúlt 8 év után úgyse fognak és az esélytelenek nyugalmával állnak hozzá a dologhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!