Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A gazdag pasikat miért nem...

A gazdag pasikat miért nem utasítják soha vissza a nők?

Figyelt kérdés

Miért van az h nekünk átlag fiúknak olyan sokat kell tepernünk egy lány után?Ha meg jön egy gazdag gyerek jó kocsival neki még csak csettintenie sem kell és máris válogathat a szebbnél szebb lányok közül?Sokan hetente cserélik nőjüket.És sok nő tisztában is van vele h mindíg más csajjal jár a srác akkor is összejön vele?

Miért mondják azt a nők h a pénz nem számít??????

Pedig nagyon is számít.

2010. jan. 31. 13:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok, nekem sem a pénz számított a megismerkedésnél. mondjuk a férjem már aakkor is elég jól állt, de nem ez számított én sem éheztem...egyébként az a véleményem azokról a lányokról akik direkt a pénzes pasikra hajtanak (láttam pár ilyet, a férjemnek is van pár haverja, akik hetente másik macával mutatkoznak) hogy aki prostiként viselkedik, az ne csodálkozzon, ha úgy is kezelik! ezek a lányok szoktak aztán sírni, ha egy-két hét v. hónap után dobják őket...ezek a pasik sem hülyék, tudják, honnan fúj a szél, és nem becsülik meg őket...
2010. febr. 4. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!